24. února 2021 • 18:40

Konec. Sinners se do finále EDC nepodívají, Sprout byli nad jejich síly

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohužel, Sinners úspěch z Shadow League nezopakují. Český tým nestačil v semifinále European Development Championship na Sprout, momentálně 21. tým světového žebříčku HLTV.org.



Byla to pořádná bitva. Proti druhému nejlepšímu německému týmu bojovali Sinners o postup do finále EDC a šanci na výhru 17 500 dolarů. 

Češi nejdříve naprosto ovládli Train, kde zopakovali parádní výkon z odpoledního zápasu Snow Sweet Snow Regionals proti Tricked. S vítězstvím 16:5 v zádech se šlo na Vertigo, další z oblíbených map české skvadry.

Na začátku druhé poloviny to vypadlo velice slibně, Sinners si dokázali vybojovat čtyřbodový náskok a měli hru pod kontrolou. Jenže Němci přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a ze zbývajících osmi kol jich vyhráli sedm. Bylo vyrovnáno, rozhodovalo se na Miragi.

Po prvních třech kolech byli Sinners ve vedení, svému soupeři nepovolili jediné kolo. Jenže v dalším průběhu první půlky získali pouhé dva body. Sprout nepovolili a došli si pro výhru 16:9, celkově pak 2:1.

Sinners se tak loučí s European Development Championship na velice slušném děleném třetím místě, které jim zajistilo odměnu dva a půl tisíce dolarů-

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud