2. dubna 2021 • 17:00

VIDEO: Legendární Oskar! Český sniper předvedl neskutečné akce

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je Tomáš "oskar" Šťastný, kterého známe! 29letý hráč, momentálně reprezentující organizaci Sinners, se v zápase proti Sprout ukázal v luxusní formě! Dva 1v3 clutche, které zajistily Sinners postup mezi nejlepší dvanáctku turnaje, na to by se dalo dívat celé dny!



Rozjetá mašina Sinners vládla první půlce na Infernu, kdy tuzemské jedničky vedly 8:5. Oskar se ocitl v nepříjemné 1v3 situaci, netrefil důležitou střelu a bylo jasné, že z tohoto není útěku.

Jenže nato předvedl Marko „kressy“ Đorđević obrovský zkrat, místo jednoduchého killu si vybral zabití nožem. Volba se mu pochopitelně vymstila, Oskara odstranit nedokázal. Ten se totiž obrátil, noscopnul Kressyho a následně zneškodnil i dva jeho spoluhráče.

Jenže to se český střelec jenom rozehříval. Sprout se po obřím comebacku dotáhli na Sinners, šlo se do prodloužení.

První polovinu vyhráli Sinners 2:1, v prvním kole za teroristy se Oskar ocitl opět v nepříjemné situaci. Sám proti čtyřem nepřátelům, s prvním si poradil, další tři byli před ním. Chytře prošel přes CT až na A site, plantnul bombu. Na zbytek celé akce se podívejte ve videu, opravdu to stojí za to.

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud