1. června 2021 • 18:30

Konec brazilské legendy ve FaZe Clan, ve vzduchu visí i návrat olofmeistera

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
VŠECHNA VIDEA ZDE

25. místo na žebříčku HLTV.org. FaZe Clan rozhodně nejsou v ideální formě. Nejlepším výsledkem světového supertýmu v posledních měsících bylo dělené deváté místo na IEM Katowice, od vstupu organizace do CS:GO jde o nejhorší formu v historii. Tragické výsledky vedou ke změnám v týmu, tým opouští Marcelo „coldzera“ David.



615 dní reprezentoval slavný Coldzera barvy FaZe Clan. V září roku 2019 přišel do celku po konci v MIBR, fanoušci se těšili na hvězdné spojení s Nikolou „NiKo“ Kovačem. Měly přijít tituly a úspěchy. Místo toho následovalo dlouhé trápení.

Během svého působení zvítězil Brazilec na jediném turnaji (BLAST Pro Series: Copenhagen 2019). FaZe rozhodně nepatřili mezi ty, kteří bojovali na každém eventu o nejvyšší příčky. Od června minulého roku se FaZe Clan ani jednou neumístil na medailových příčkách.

Čas brazilské hvězdy v oblíbeném týmu pomalu končí a Coldzera se tak rozhodl uvolnit své místo v základní sestavě. „Jdu na lavičku, rozmyslím si své další kroky,“ vysvětluje Marcelo David na Twitteru.

Kdo vlastně Coldzeru nahradí? Zákulisní informace hovoří o návratu Olofa „olofmeister“ Kajbjera, který byl před několika hodinami spatřen na tréninku s FaZe Clan.

Švédský střelec by tak dres FaZe Clan oblékl popáté. Čtyřikrát byl posazen na lavičku a podle všeho se z ní opět vrátí do základní sestavy.

Sestava FaZe Clan by tak vypadala následovně:
Håvard „⁠rain⁠“ Nygaard
Olof „olofmeister“ Kajbjer
Helvijs „⁠broky⁠“ Saukants  
Russel „⁠Twistzz⁠“ Van Dulken  
Finn „⁠karrigan⁠“ Andersen

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud