11. června 2021 • 16:55

Oficiální vyjádření k situaci během finále posledního turnaje Sazka eLEAGUE Open

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během finále osmého turnaje Sazka eLEAGUE Open v Counter-Strike: Global Offensive došlo k několikanásobnému porušení pravidel. Týmy Necroraisers a eKoVy esports jsou diskvalifikovány, o postup do play off si zahrají další v pořadí - semifinalisté ERIVALSCSGO a MSI Inside Games AC. Hráč Skyy zároveň dostává za hrubé urážky a neomluvitelné chování vůči soupeři zákaz činnosti na druhý split Sazka eLEAGUE a Sazka eLEAGUE Open.



Na tým Necroraisers byl podán protest, kdy bylo požadováno dodání dema z finálového zápasu. Žádosti nebylo vyhověno.

Zároveň byl týmem eKoVy esports podán protest na chování hráče Skyy. Reprezentant organizace Necroraisers urážel po celou dobu série hráče eKoVy esports. Podobné chování je na turnajích Sazka eLEAGUE nepřípustné a po delším prošetření byla Skyyovi zakázána činnost na druhý split Sazka eLEAGUE a Sazka eLEAGUE Open.

Tým eKoVy esports byl z osmého turnaje Sazka eLEAGUE Open rovněž diskvalifikován, neboť jeden z hráčů soutěžil na turnaji pod jiným STEAM ID.

O poslední místo v play off Sazka eLEAGUE Open se tedy utkají semifinalisté v pořadí ERIVALSCSGO a MSI Inside Games AC. BO3 série se odehraje v pátek 11. června od 17:00.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud