14. června 2021 • 20:40

Staří známí v boji o top 4. Enterprise a eSuba potřetí proti sobě v play off

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kuchta už může být u Haška nad čárou. Ale triko Belmondo je výsměch
Po zlatém gólu jsem nevěděl, co mám dělat, vzpomíná Hlaváč
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pětice, která v první sezóně Sazka eLEAGUE reprezentovala „modrou krev“ a dvakrát se dostala na medailové pozice, se před začátkem té letošní rozdělila na dva tábory. Tři hráči zůstali v eSubě, dva oblékají barvy Enterprise. Nyní je čeka vzájemný souboj v play off. Organizace se zatím potkaly v play off každého splitu, poprvé vyhrála eSuba, na podzim pak Enterprise. Kdo postoupí nyní?



„Když Erik odešel do Enterprise, tak jsem mu řekl něco ve smyslu, že tenhle rok proti nim neprohraju, mohu prohrát nad kýmkoliv, ale proti nim prostě ne.“ Tak zněla slova Dominika „blogg1s“ Janity před prvním splitem druhé sezóny Sazka eLEAGUE. Rivalita mezi oběma týmy je zřetelná, na serveru si borci nedají nic zadarmo. „S Erikem se takhle navzájem hecujeme,“ usmívala se hvězda eSuby. 

Právě na Dominikovi Janitovi bude stát případný úspěch eSuby. Souboj sniperů bude nelítostný a extrémně zajímavý na sledování. David „forsyy“ Bílý má 1,21 K/D a v celé lize mu patří páté místo, již zmiňovaný Blogg1s je pak šestý s K/D 1,19. Právě souboj dvou hráčů s AWP bude dost možná rozhodovat o vítězi sledovaného čtvrtfinále Sazka eLEAGUE.

Důležité také bude, jak se bude dařit střelcům z druhé vlny. V eSubě pomáhali Blogg1sovi, co se týče zabití, především Dominik „NIO“ Maxian a Matěj „twist“ Petráš, za Enterprise pak pálí Erik „The eLiVe“ Sith a Lukáš „LucasP“ Pócsik.

Otazníkem je forma Lukáše „Levi“ Bouři. 21letý rifler v minulém splitu v eSubě zářil, s K/D 1,19 byl spolu s Blogg1sem hlavním tahounem. Nyní? 0,98 K/D. A internetové problémy mu rozhodně nepomáhají.

Blogg1s s pohárem, který ukořistila eSuba na předchozích akcích.Foto Jiří Novák

Jak si vedli soupeři před play off?

V základní část se eSuba a Enterprise rozešli nerozhodně, ve čtvrtek však zápas jistojistě pozná vítěze. Vyšším nasazeným týmem jsou Enterprise, forma obou soupeřů však byla v posledních kolech velice podobná.

Poslední vzájemnou BO3 sérii vyhráli Enterprise, v semifinále COOL Ligy 28.5. přehráli eSubu 2:0.

Další vzájemný zápas Enterprise a eSuby se odehraje právě v rámci čtvrtfinále Sazka eLEAGUE ve čtvrtek od 16:00. Špíl můžete sledovat na twitch.tv/eleaguecz.

Mapy

Enterprise

Mapa Hráno WR
Inferno 5x 40%
Mirage 4x 50%
Overpass 2x 100%
Vertigo 2x 50%
Train 1x 100%

eSuba

Mapa Hráno WR
Inferno 5x 80%
Overpass 4x 50%
Mirage 3x 0%
Train 1x 100%
Vertigo 1x 0%
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud