20. září 2021 • 19:00

Bývalý trenér mousesports v Entropiq Prague! Jeho ban stále trvá

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Necelý rok a půl trénoval Allan „Rejin“ Petersen borce z mousesports. S týmem se dostal na druhé místo světového žebříčku, jeho působení v organizaci však minulý rok nečekaně skončilo. Dánský kouč byl usvědčen ze zneužívání coaching bugu. Ban od ESIC je stále platný, Rejin si i přesto našel angažmá v týmu Entropiq Prague.



Allan „⁠Rejin“ Petersen přichází do Entropiq Prague po roční pauze od trénování. V září minulého roku byl zabanován ESIC v rámci coaching bug skandálu a následně se rozloučil s mousesports.

Entropiq Prague vítají nového analytika necelé tři měsíce po odchodu Jozefa „d0di“ Kisse. Po tu dobu byl tým bez jakékoli trenérské pomoci. Dlouhá doba bez vůdce pro celek, který aspiruje na nejvyšší pozice česko-slovenské scény.

Rejin byl naposledy u organizace MAD Lions, kde působil jako manager. Od července byl ale opět nezaměstnaným v rámci esportu.

Spojení s Entropiq Prague se během léta několikrát dostalo na veřejnost, až nyní je však oficiální.

Stále zabanovaný

Jak již bylo zmíněno, Allan „⁠Rejin“ Petersen byl jedním z trenérů, kteří byli komisí ESIC zabanováni po zneužívání trenérského bugu.

Původně měl Rejin zákaz na server v délce 36 měsíců, ten mu byl následně zkrácen na 19,8 měsíců. Co se týče turnajů sponzorovaných Valve (Majoru), je Rejin permanentně zabanovaný. S Entropiq Prague se tak na největší turnaj CS:GO rozhodně nepodívá.

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud