21. října 2021 • 19:00

Přípravy vrcholí, finále Sazka eLEAGUE začíná už v pátek!

Autor: Jan Hrušovský
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jen několik hodin nás dělí od začátku prvního zápasu finále Sazka eLEAGUE na veletrhu FOR GAMES na pražském výstavišti PVA EXPO Letňany. 



Monumentální stage už jen čeká, až se na ni v pátek dopoledne usadí hráči. Jako první si ji na vlastní kůži vyzkouší zástupci týmů Enterprise a Entropiq Prague, kteří se v 10 hodin střetnou v semifinálovém souboji. 

Kromě hráčů se na hlavním pódiu představí i moderátor Ivan "Dev1" Lazarov, který po celou dobu finále bude bavit diváky na místě a také na streamu. Přímo na hlavní stage se nachází studio, ve kterém budou analytici rozebírat nejzajímavější pasáže z finálových zápasů Sazka eLEAGUE a kde se o své pocity z nich podělí i samotní hráči. 

Po dopoledním souboji mezi Enterprise a Entropiq Prague se na pódium přesunou hráči české jedničky Sinners, které bude chtít v semifinálovém utkání překvapit eSuba. Toto střetnutí začíná ve 14 hodin. 

Mimo zápasů v Counter Strike: Global Offensive si nenechte ujít doprovodný program v rámci veletrhu FOR GAMES.  

V 1v1 souboji můžete vyzvat na souboj kámoše ve hrách CS:GO, FIFA, NHL nebo League of Legends. A v mobilní hře Brawl Stars je možné změřit své síly s profíky z Enterprise a vyhrát tak sluchátka od Vivo. 

Finále Sazka eLEAGUE je taky ideální příležitostí, jak se setkat s hvězdami česko-slovenského esportu. U nadupadné káry Red Bullu bude připravený fifař Dominik „Seron“ Čermák, s tímhle profíkem z Team Sampi si můžete dát drink nebo jen tak pokecat. 

Podpisy budou rozdávat i současní nejlepší čeští hráči CS:GO. U stánku Sazka Esports se uskuteční autogramiáda Sinners a rovnou si tam můžete zasoutěžit o herní křeslo v hodnotě 13 tisíc korun. 

Největším hitem doprovodného programu bude sobotní showmatch v CS:GO mezi Jirkou Králem a Mikýřem. Toho se zúčastní velká jména zdejší influencerské scény: Mikýř, Jirka Král, Alkan, CzechCloud, morry, cuky, blade, miley, itsterez a TheJohny.

V sobotu se také rozhodne o vítězi Sazka eLEAGUE v CS:GO a také, který z týmů si z Prahy odveze bronzovou medaili. 

Neděle bude ve znamení finále Dota 2. Bude brát titul favorizované mužstvo Hippomaniacs, nebo překvapí eSuba? Přijďte se o tom přesvědčit na výstaviště v PVA EXPO v Praze Letňanech. 

Vstupenky zakoupíte zde »

Jak se dostat na For Games? Veškeré informace zde »

Program Sazka eLEAGUE
22. 10. semifinále v CS:GO
23. 10. showmatch, zápas o 3. místo + Superfinále CS:GO
24. 10. Finále Sazka eLEAGUE Dota 2 - Hippomaniacs vs. eSuba

Předprodej online (jednodenní vstupné):
150 Kč plné vstupné na pokladně
120 Kč předprodej vstupenek on-line
50 Kč hromadné vstupné pro školy (min 10 osob)
Zdarma: děti do 140 cm, držitelé průkazu ZTP, ZTPP (po předložení platného průkazu)

Vstupenky koupíš na www.isport.cz/finale

Pravidla pro vstup na veletrh ZDE

Vstupenka platí i pro souběžně probíhající veletrhy FOR PETS, FOR BABIES, FOR TOYS, FOR FISHING

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud