3. dubna 2022 • 14:08

Sazka eLEAGUE countdown. Přesně za týden startuje první split, jaké týmy na sebe půjdou?

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už jen týden a bude zpátky největší domácí CS:GO liga Sazka eLEAGUE. V neděli 10. dubna odstartuje jarní split. Podívejte se, jaké týmy na sebe narazí hned v samotném úvodu a na jaké další duely se můžete těšit v dalších kolech. Celý týden před startem ligy v rámci "Sazka eLEAGUE countdown" vám navíc budeme přinášet novinky, zajímavosti pojící se s ligou, příběhy, rozhovory a videa. 



Vůbec prvním zápasem letošní CS:GO sezony Sazka eLEAGUE bude v  neděli 10. dubna od 13:00 zápas mezi Sampi Dark Tigers, se kterými jsme natáčeli o jejich ambicích na mediálním dni ligy. 

Sampi půjdou do zápasu týden po účasti na turnaji v Bratislavě, ve kterém nedokázali přejít přes eSubu a skončili tak předčasně. To budou určitě chtít napravit proti relativně nezkušeným Dark Tigers.

Právě eSuba Enterprise půjdou do boje hned poté - od 15:30. Půjde o reprízu zápasu o bronz na již zmíněném turnaji na Slovensku.

Tyhle dva týmy se budou určitě chtít zapsat v lize hodně vysoko - hned první kolo může o lecčems napovědět. eSuba podle některých predikcí má letos celek na TOP 3. Splní se jim snové ambice

V 17:45 pak přijde na řadu nejočekávanější duel - uvidíme hvězdné Sinners včetně "deadeye" forsyyho, kteří i letos nepomýšlí na nic jiného než na celokvý titul v Sazka eLeague. První překázkou bude tým Entropiq

První kolo pak uzavře v 19:00 duel Dynama Eclot Inside Games.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud