21. dubna 2022 • 14:32

Zásah do české sestavy Entropiq. Končí Hones a Ajjt, přichází dva cizinci

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Organizace Entropiq udělala zásadní změny ve svém českém CS:GO týmu. Na lavici náhradníků usednou Jan „Hones“ Urválek a Filip „Ajtt“ Dolenský a základní sestavu naopak posílí jednadvacetiletí zahraniční hráči Jonas „j1NZO“ Jalowski z Německa a Michael „sesL“ Higatzberger z Rakouska.



"Esportový klub Entropiq je neustále v pohybu, a proto se rozhodl změnit strategii a směřování svého CS:GO týmu Entropiq Prague," vysvětluje organizace Entropiq své kroky.

„Po neúspěchu na důležitém turnaji Tipsport CS:GO Bratislava 2022 jsme se ocitli v situaci, kdy musíme konat. Čelili jsme závažným rozhodnutím, na které jsme měli v rozběhnuté sezoně velice krátký čas. Věřím, že jsme vybrali progresivní hráče," uvedl Pavel Klaban, gaming director Entropiqu.

Pro kontext je zajímavé hlavně vyškrnutí Ajtta, o kterém se spekuluje, že by měl vedle hvězdného Guardiana posílit tým Sampi.

Posílí Guardian tým Sampi?Foto Sazka eLEAGUE

Posily Entropiq lovil v Německu a Rakousku

Dvojice nováčku v pražské organizaci je původem ze soudedních zemí - Německa a Rakouska. Oba hráči se těší, že ve spolupráci s „Kwertzem“, „Moriiskem“ a lídrem „Leckrem“, pomohou napsat další kapitolu týmu, jehož ambicí je být TOP 3 na české a slovenské esportové scéně. 

Rifler „j1NZO“ působil v klubech Private Esports a eSport Rhein-Neckar a na svém kontě má několik zajímavých úspěchů (GCS Cup Summer 2021, German Esport League Season 2 a Fragster Showdown). 

Ani AWPer „sesL“, kolega z týmu eSport Rhein-Neckar, nezůstává se svými výsledky v pozadí a kromě vítězství GCS Cup Summer 2021 získal i tituly Merkur Masters Season 2: Open Qualifiers a Red Bull pLANet one 2019. 

Držet laťku co nejvýše

„Angažmá Jonase ‚j1NZO‘ Jalowskiho a Michaela ‚sesL‘ Higatzbergera vlilo našemu týmu novou krev do žil. Přesto, že se náš klub vyznačuje trpělivostí a rozvážností, umíme otočit kormidlem, a když se nedaří, tak jsme připraveni udělat změny," dodal k přestupu CEO Entropiq Daniel Kloud.

"CS:GO stále vnímáme jako jeden z nejpopulárnějších herních titulů současnosti, a protože máme v našich řadách čtyři týmy, včetně Entropiq Future, nebo ženského týmu Entropiq Queens, musíme o to intenzivněji držet laťku všech, co nejvýše to lze," uzavírá Kloud.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud