30. června 2022 • 14:35

Forsyy: Musím se smát, když si lidi myslí, že Sampi je největší konkurence

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle Davida "forsyy" Bílého jsou největší konkurenti na domácí scéně Dynamo Eclot a ENTERPRISE. v momentě. Sampi podle něj z hlediska chemie nikdy nebude fungovat. "Přeji Janktovi hodně štěstí, snad se mu někdy vrátí to nechutné množství peněz, které do toho investoval," uvedl.



Jakub Jankto a jeho organizace Sampi letos pořádně zainvestovala do své CS:GO sekce. Vedle zkušeného GuardiaNa jsou vycházející hvězdy tuzemské scény MATYS nebo savana. Mnozí právě tuhle sestavu pasují do role těch, kteří přeruší dominanci SINNERS na českém trhu. 

AWP hráč David "forsyy" Bílý má ale jiný názor. "Musím se smát, když si lidi myslí, že to je největší konkurence, přitom tu jsou EP a Eclot, kteří podávají super týmové výkony jak u nás, tak v zahraničí," říká nekompromisně. Kdyby měl vybrat největšího konkurenta, přiklonil by se k ENTERPRISE, organizaci, kde se v CSku vyprofiloval v nemilosrdného snipera.

Nechutné množsví investovaných peněz, myslí si forsyy o Sampi

"Hráči jsou tam individuálně silní, ale z hlediska chemie ten tým podle mě nikdy nebude fungovat," uvedl bez skrupulí player s nejlepším ratingem jarního splitu Sazka eLEAGUE.

Sám stál přes milion korun a trhal rekord v investované částce v českém esportu, posílení Sampi mu ale nepřijde adekvátní. "Přeji Janktovi hodně štěstí, snad se mu někdy vrátí to nechutné množství peněz, které do toho investoval." 

Přečtěte si rozhovor s forsyym o proběhlém jarním splitu Sazka eLEAGUE a ambicích SINNERS do budoucna

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud