25. července 2022 • 19:05

Entropiq, NEOFRAG s OG a teď i brazilští Imperial. ESL Challenger v Austrálii odkrývá účastníky

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pomalu se dozvídáme všechny účastníky ESL Challenger v australském Melbourne. Po OG, kde září český player Adam "NEOFRAG" Zouhar, organizátoři odhalili i dalšího startujícího - k protinožcům přijede brazilský celek Imperial Esports. Mezi osmičkou týmů je i ruská sestava pražské organizace Entropiq nebo dva týmy z Austrálie.



Chybí už jen odtatjnění osmého týmu, který se bude rvát o cenné vavříny ve slunné Austrálii. Potom, co ESL zveřejnilo, že se do Melbourne podívá OG s Adamem Zouharem a novým AWP hráčem degsterem, se teď dostalo i na populární jihoamerickou orgnizaci Imperial Esports

Degster logo Team Spirit definitivně vyměnil za OGFoto PGL

Tým kolem Gabriela "⁠FalleN⁠" Toleda bude patřit mezi druhý nejvyšší nasazený tým dle world rankings na startovním poli, hned po OG, píše server hltvOG jsou momentálně na 16. místě, Imperial 23. a třetí z favoritů, Entropiq, na 34. pozici.

Vzhledem k tomu, že se právě nacházíme uprostřed summer breaku, si server hltv všímá zvěstí a spekulací, že by měl Imperial Esports opustit Lincoln "fnx" Lau. V hledáčku organizace by měli být dva borci z konkurenční MIBR chelo JOTA.

Ke změnám může logicky dojít a to nejen na adrese Imperial Esports. Start turnaje v Melbourne je totiž stanovený až na začátek září.

Prostor dostanou dva domácí, australské týmy

Kromě zmíněných celků se turnaje, který se odehraje ve dvou skupinách a semifinálovém pavouku, se zúčastní domácí tým VERTEX, který má kompletní australskou sestavu. Vzhledem k dějišti akce šanci dostala i druhá australská sestava hrající za organizaci ORDER.

Dále pak uvidíme čínskou orgu Wings Up, tvořenou osazenstvem výhradně ze své domoviny, nebo tým z USA EG.PA s kanadsko-americkým výběrem.

Na ESL Challenger at DreamHack Melbourne 2022, jak uvádí celý název akce web liquidpedia.net, se rozdá prizepool ve výši 100 tisíc dolarů.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud