24. září 2022 • 23:58

ENTERPRISE porazili Dark Tigers a drží 2. místo ve splitu. Přeskočit je může už jen eSuba

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podle očekávání zvítězili hráči ENTERPRISE ve svém posledním zápase základní části Sazka eLEAGUE nad Dark Tigers. H4rn a jeho skvadra dovolila tygrům celkem 18 kol a zapsala tři body za triumf 16:10 a 16:8. Na kontě mají EP 14 bodů a jediným týmem, který je může odsunout z druhého místa je eSuba, pakliže v neděli oba duely ovládne.



Utkání odstartovalo na mapě Mirage, kterou si pickli playeři favorizovaného celku ENTERPRISE. I díky výkonu Henkkyg dokázali Dark Tigers držet krok a předvedli několik vyvedených kol. 

Nakonec ale rozhodovala zkušenost z velkých zápasů a kvalita. Blýskl se AWPer a In-Game Leader v jedné roli Deyvid "h4rn" Benchev, který zaznamenal dva parádní clutche v situacích 1v2. Celou první mapu, kterou EP vyhráli 16:10 zakončoval s ratiem 2.08 a byl tak jasně největší osobností úvodního dějství. 

Řádění h4rna na Overpass

Jestli jste si mysleli, že bulharský sniper řekl na Mirage poslední slovo, šeredně jste se zmýlili. H4rn si dokonale podmanil dění i na Overpassu. Ve 24 kolech zemřel jen jedenáckrát a vedle toho osmadvacetkrát poslal své soupeře k zemi. Sečteno podtrženo - rating 2.55 a jeden z nejpůsobivějších výkonů podzimu. 

Na druhé straně HenkkyG, kterému vyšla první mapa, tentokrát padl do letargie. Slovenský hráč absolutně vypadl z tempa, což se projevilo i ve statistikách - 0.27 ratio. Vybičoval se naopak NIO, jenž jako jediný z Dark Tigers zvládl Overpass s pozitivní bilancí a alespoň tlumil řádění soupeřících ENTERPRISE

EP se tak dobře naladili na klíčovou neděli v soutěži CCT. V Sazka eLEAGUE už jen budou čekat, jak si povede eSuba.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud