1. května 2022 • 16:00

Counter-Strike: Vítězství nové sestavy Entropiq a rozlučka Matyse s Enterprise

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po dvoutýdenní pauze je opět zpátky Sazka eLEAGUE. Nedělní kolo nabídne zajímavé duely. Velkým tahákem je zápas mezi eSubou a Dynamem Eclot. Oba týmy zatím své první dvě klání odehráli bez ztráty kytičky a jsou stoprocentní. To je pro jeden nebo v případě remízi pro oba celky skončí. A jaké jsou další zápasy kola?



Jako první šly na věc Inside Games a Entropiq Prague. Oba týmy zatím v jarním splitu příliš neoslnili a zejména Entropiq zůstává za očekáváním. Zvrátit tento trend by měly dvě nové posily v pražské organizaci. Ze zahraničí přišli do pražské organizace Jonas „j1NZO“ Jalowski z Německa a Michael „sesL“ Higatzberger z Rakouska.

A tahle brand new sestava na jarním splitu Sazka eLEAGUE dotáhla svůj první zápas do vítězného konce. Inside Games porazili jednoznačně 2:0. ING tak stále čekají na alespoň jednu vyhranou mapu.

Poslední zápas Matyse v Enterprise

Dark Tigers sází letos znovu na mladé tváře, které ještě velká kariéra čeká. V zápasu s Enterprise budou za outsidery, mohou ale překvapit. 

Enterprise má totiž v poslední době problémy. Spekulace se potvrdily a matys posílil tým Sampi. A rozlučka to byla vítězná, Enterprise zvítězili 2:0.

Matůš “matys” Šimko v dresu SampiFoto Sampi

Sinners vs. Cryptova

Tady asi není o čem. Sinners jsou jednoznačnými favority a byť se Cryptova neprezentovala v úvodním zápase s eSubou vůbec špatně, potenciální zisk mapy proti obhájcům titulu by byl spíše ze světa sci-fi.

Sinners navíc mají formu, což dokázali na RMR v Bukurešti. Byť nepostoupili na Major, tak se prezentovali parádními výkony. Proti hříšníkům se nicméně chce předvést každý tým, tak uvidíme, jak je dokáže parta z Ostravy potrápit.

Dynamo Eclot vs. eSuba

Na tenhle zápas se opravdu těšíme. eSuba i Dynamo Eclot jsou zatím v jarním splitu stoprocentní. Ecloti si připsali vítězství nad Inside Games i Entropiq Prague. To hráči modré krve z eSuby měli těžší první kolo - v něm si ale poradili s Enterprise. 2:0 vyhráli i nad Cryptovou.

Skončí tenhle ostře sledovaný duel remízou nebo si další čárku v seznamu vítězství připíše jeden z týmů? V neděli přijde rozuzlení!

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud