15. prosince 2022 • 21:25

"Vyrostl nejen herně, ale i jako člověk," vzdává Cryptova hold kinzovi. Přesto IGL v týmu končí

Autor: David Randuška, tisková zpráva Cryptova.gg
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Krejčího hlavička jako kulka za Stoppenova záda, 0:2!
Hradec Králové - Slavia: Zmrzlý předběhl Harazima a zvyšuje na 2:0 pro sešívané
VŠECHNA VIDEA ZDE

Management organizace Cryptova se rozhodl nepokračovat ve spolupráci se zkušeným domácím In-Game Leaderem Markem “kinzo” Bílkem. O dalším postupu ve snaze co nejlépe doplnit kádr bude vedení sekce a organizace informovat.



Marek "kinzo" Bílek končí v Counter-Strike sekci esportové organizace Cryptova po téměř roční spolupráci, během které jako in-game leader dovedl sestavu k cenným skalpům a vedl spoluhráče do jejich premiér na offline akcích.

Do týmu přišel kinzo v lednu 2022 s cílem pomoci sekci k vzestupu mezi domácí špičku. S Cryptovou se pod novým kormidlem na domácí scéně muselo počítat a výsledkem byly jarní zisky bronzu z turnajů Sazka eCUP Spring 2022 a SDTV Invitational Series #2.

Náročný úkol ležel na týmu zejména v závěru roku, kdy mix zkušených hráčů vedených právě kinzem, a mladých talentů, zažíval premiérové turnaje v offline prostředí.

Výsledkem byly velmi pozitivní výkony, které vyvrcholily ziskem 4. místa na Mistrovství Slovenska 2022 a děleným 5. / 6. místo z Tipsport CS:GO MČR 2022, které zůstane v paměti zejména díky vítězství v úvodním zápase nad týmem SINNERS.

Slova vděku

“Markovi patří obrovský dík za práci, kterou pro tým odvedl. Stal se součástí organizace na celý rok 2022 a má velký podíl na úspěchu, kterého CS:GO sekce Cryptovy za toto období dosáhla," řekl na účet již bývalého hráč ostravské organizace Chief Gaming Officer Cryptovy Viktor Ustyanovič.

"Osobně si myslím, že vyrostl nejen herně, ale i jako člověk, což je tou největší devízou do budoucna. Naše cesty se sice rozcházejí, ale jménem Cryptovy mu všichni přejeme mnoho štěstí, nejen v případném novém angažmá, ale taky v životě,” uzavřel.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud