5. června 2022 • 10:15

Sazka eLEAGUE: SINNERS útočí na vítězství v základní části splitu

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je tu poslední kolo základní části CS:GO Sazka eLEAGUE. Po velmi zajímavém průběhu splitu, který několikrát zamíchal pořadím na prvních příčkách, se nakonec situace na vrchu counter-strikeového peletonu jeví křišťálově čistá.



ZÁPASY SLEDUJTE NA STREAMU ELEAGUECZ

SINNERS mají v čele ligy náskok jednoho bodu na druhé Dynamo Eclot. V závěru základní části je ale čeká slabý tým INSIDE Games, který neuhrál ve splitu ani mapu.

Hříšníci by si tak měli výhrou zajistit výsostné postavení do play-off. Zaklopýtnutí by se dalo přirovnat snad jen k tomu, že by Rakousko porazilo Čechy v hokeji... ehm, počkat. 

Stejně tak Dynamo Eclot by si mělo pojistit své postavení v ligové tabulce. Ecloti sehrají zápas s Dark Tigers, což by nemělo sestavě kolem Dytora dělat potíže. Zápas se vyjímečně odehraje už ve 14:00 kvůli startu Eclot na mezinárodním turnaji - následně jej zařadíme navečer ze záznamu do streamu.

O trochu dramatičtější příběh se rozepíše v boji o prozatímní bronz. eSuba ENTERPRISE mají shodný počet bodů. Oba celky navíc čeká těžká zkouška. Tým modré krve bude bojovat s Entropiq Prague, ENTERPRISE pak s Cryptovou

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud