18. ledna 2023 • 20:00

Forsyy na mušce Eclot. Talentovaný sniper s Dynamem dnes trénoval, potvrdil CEO Martin Novotný

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další přestupová sága může být za pár dní definitivně u konce. David "forsyy" Bílý aktuálně trénuje s týmem Dynamo Eclot. Redakci Sazka eLEAGUE to potvrdil generální ředitel organizace Martin Novotný.



Vody tuzemské Counter-Strike scény rozvířil tweet CZSK_CS. Na základě toho jsme oslovili vedení Dynama Eclot, aby případně vyvrátilo tvrzení. CEO Martin Novotný nám ale potvrdil, že David Bílý skutečně s jeho svěřenci trénuje. 

AWPer SINNERS je na přestupové listině už od prosince a stále není jasno o jeho budoucnosti, což možná neočekával ani hráč, ani liberecká organizace. Velmi se spekulovalo o možnosti vyrazit za hranice. "Forsyy má na to posunout se výš. Zájem by mohly mít týmy i ze světové TOP 20," řekl nám šéfredaktor HLTV Milan Švejda. 

Poté co Sprout podepsali nového snipera, se možnosti forsyyho ztenčily. Kuloáry se šířily také zvěsti, že by mohl jedenadvacetiletý talent vyrazit na severoamerický trh.

Ideální varianta s DNE, ve hře jsou ale peníze

Dynamo Eclot + forsyy se jeví jako skvělá varianta. Hlavní proměnnou ale budou finanční požadavky SINNERS, kteří na začátku roku 2022 zaplatili za wipařský klenot přes milion korun. 

David Bílý je stále vázaný smlouvou. I proto pravděpodobně Ecloti zkoušeli přivést Dominika Janitu. Blogg1s by totiž přišel po konci smlouvy v eSubě zadarmo. Nakonec ale podle našich informací kývl na nabídku Sampi. 

Pardubická organizace zkoušela také MoriiSka z Entropiq a poté i izraelského snipera anarkeze. Jak tahle přestupová sága skončí? Domluví se SINNERS s DNE na dealu? Nebo se snad do sestavy vrátí capseN, který na přestupové listině rovněž tápe? 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud