22. listopadu 2021 • 17:55

První odchod z týmu Fnatic, Bwipo se po čtyřech letech loučí

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři roky na top lane, jeden na pozici junglera. Gabriël „Bwipo“ Rau byl čtyři roky součástí jedné z nejúspěšnějších organizaci v historii evropského League of Legends. Jeho angažmá dnešním dnem končí, podle zákulisních informací by měl přestoupit do amerického Team Liquid.



Začal jako náhradník, postupně se vypracoval v jednu ze stálic sestavy Fnatic. Gabriël „Bwipo“ Rau byl součástí vítězného týmu Fnatic v letním splitu roku 2018 a ten samý rok se představil ve finále Worlds. Teď jeho cesta v černo-oranžové končí.

„Po dvou titulech LEC a čtyřech po sobě jdoucích účastech na mistrovství světa se loučíme s Bwipem. Děkujeme ti za všechno, Gabriëli,“ loučí se organizace Fnatic s 22letým Belgičanem.

Ten s týmem neprožil zrovna příjemný konec. Poslední světový šampionát byl pro Fnatic smolný a poté, co tým kvůli rodinným problémům opustil Elias „Upset“ Lipp, byla atmosféra na bodu mrazu. Ani přes zlepšenou náladu i kvalitnější výkony nakonec Fnatic do play off nepostoupili.

Věci nepomohl ani následný Bwipův Twitlonger, ve kterém přisoudil všechny zásluhy za lepší výkony Fnatic během druhého týdne Worlds své přítelkyni. Ignoroval práci svých kolegů. Za vše prý mohla Belgičanova partnerka.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Bwipo otevřeně: Byl jsem rozhodnutý, že odjedu. Zůstal jsem jen díky přítelkyni

O dalším Bwipově angažmá už by mělo být rozhodnuto. Nic není oficiální, více důvěryhodných zdrojů však uvedlo, že se nyní již bývalý hráč Fnatic přesune do amerického LEC. Zde by měl reprezentovat Team Liquid jako top laner.

Na jeho pozici v celku Fnatic by pak měl zamířit Iván „Razork“ Martín Díaz, jenž poslední dva roky strávil v organizaci Misfits.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud