22. listopadu 2021 • 20:10

Odchod! Český borec po dvou letech opouští španělskou organizaci

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdá se, českých fanoušků organizace MAD Lions po přestupovém období výrazně ubyde. První odchod je oficiální, Matyáš „Carzzy“ Orság jde o dům dál. Další Čechova štace ještě není potvrzena, několik zdrojů však hovoří o týmu Vitality.



Dva roky reprezentoval Matyáš „Carzzy“ Orság MAD Lions. Usměvavé české ADC se s týmem dvakrát podívalo na mistrovství světa, dvakrát ovládlo nejvyšší evropskou ligu LEC a spolu s Markem „Humanoid“ Brázdou reprezentovalo české League of Legends na té nejvyšší úrovni. Teď je však čas na další kapitolu.

„Byl to skvělý zážitek a já mohu myslet jen na to dobré. Moc vám za všechno děkuji! Zažili jsme šílenou porci zábavy a úspěchu. Mám vás všechny rád,“ loučil se teprve 19letý hráč se svým týmem, ve kterém toho tolik prožil.

Do MAD Lions přišel Carzzy jako sedmnáctiletý mladíček, vítěz European Masters s BIG. Jen málokdo tehdy mohl tušit, jak úspěšná sestava s dvěma Čechy bude.

„Dnes se loučíme s Carzzym. To byla jízda! Přejeme ti všechno nejlepší a děkujeme ti za všechny ty roky. Navždy budeš v našich srdcích,“ stojí u oficiálního prohlášení MAD Lions. Carzzy byl obrovsky cenným členem organizace a nejen fanouškům bude chybět.

Kam zamíří dalšího Carzzyho kroky? Podle mnoha novinářů bude český hráč součástí nového supertýmu pod záštitou organizace Vitality. Jeho součástí by měl být i Luka „Perkz“ Perković či Barney „Alphari“ Morris.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud