25. února 2021 • 07:30

Po vzoru Fortnite. Pokémon se dočká virtuálního koncertu Post Malona

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

24. dubna 2020. Datum, které se navždy zapsalo do historie herního průmyslu. Travis Scott, jeden z nejpopulárnějších umělců světa, uspořádal virtuální koncert ve Fortnite. Události se zúčastnilo až 12 milionů hráčů, nyní se podobný kousek pokusí napodobit Pokémon a Post Malone.



27. února 1996 vyšla vůbec první Pokémon hra v historii. Pařba Pocket Monsters Red and Green změnila gaming navždy. Pokémon pohltil životy miliony hráčů, jedním z nich byl právě Austin Richard Post, mezi veřejností více známý jako Post Malone.

Ten stále vlastní svůj starý Game Boy Color, jen aby na něm mohl pařit svého oblíbeného Pokémona, který spatřil světlo světa pouze několik měsíců po americké superstar. Oba fenomény nyní spojí síly a připraví pro veřejnost parádní show.

„Byl jsem odjakživa obrovským fanouškem. 25. narozeniny jsou obrovskou věcí, proto jsme se to rozhodli oslavit společně,“ říká Post Malone.

Virtuální koncert Post Malona startuje 28. února v jednu hodinu ranní středoevropského času (16:00 PST). Celou show lze sledovat na oficiální webové stránce oslav 25. výročí Pokémona a Twitch či Youtube kanálu Pokémon.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud