22. března 2021 • 11:23

Fortnite slepice způsobují problémy, hráči kvůli nim neomezeně dlouho skákají

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sezona šestá, kapitola druhá se do legendární battle royale hry dostala 16. března. Hráči na sebe nenechali dlouho čekat a na internetu už sdíleli nově dostupné glitche.



Jeden z nejzásadnějších problémů se týká slepic. Pokud se slepice chytnete, působí na vaší postavu nižší gravitace a dává vám tak možnost vyskočit a dosáhnout značných vzdáleností. To je samo o sobě zajímavým herním prvkem, který se ve hře objevil už ve čtvrté sezoně s předmětem „Hop Rocks“. Ten po použití, stejně jako slepice, ubíral gravitaci po dobu třiceti sekund a zároveň snižoval míru poškození, které hráč při pádu běžně utržil.

Slepice ale narozdíl od „Hop Rocks“ způsobují komplikace. Hráči totiž přišli na způsob, jak jejich schopnost obdržet na neomezeně dlouhou dobu. Narozdíl od jiných problémů, které se ve hře objevily, tento zasahuje i do herního zážitku ostatních, což z něj dělá jednoznačně kritický bug. Fortnite je na pohybu založen, v momentě kdy je hráč schopen pohyb své postavy značně ovlivnit, rozbíjí tím celý balanc hry.

Hráči si ze slepicového glitche dělají především srandu a očekávají, že Epic problém vyřeší tak, že slepice úplně odstraní, místo aby se pokusil glitch pořádně opravit. Uvidíme jaké řešení nakonec vývojáři zvolí, už nyní je ale jisté, že v blízké době můžeme očekávat patch, který slepičí problém nějakým způsobem odstraní.

Zdroj: dexerto.com

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud