10. září 2021 • 10:30

Vivo je novým generálním mobilním partnerem Sazka eLEAGUE. Soutěžte o špičkové telefony

Autor: Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Olomouc - Sparta 1:4. Kanonáda hostů, rozhodl skvělý Krejčí
SESTŘIH: Hradec Králové - Slavia 1:2. Zemětřesení v sestavě a drama v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Profesionální esportová soutěž Sazka eLEAGUE spojuje síly s globálním výrobcem mobilních telefonů vivo, které se od dnešního dne stává generálním a exkluzivním mobilním partnerem česko-slovenské ligy v Counter-Strike: Global Offensive a Dota 2.



„Jsme rádi, že můžeme být součástí Sazka eLEAGUE. Pro vivo to není poprvé co se podílíme na pořádání esport turnajů, již v minulosti jsme byli partneři globálních soutěží. Nicméně je skvělé, že můžeme na tuto aktivitu navázat i zde. Česká a slovenská gamingová scéna má silné kořeny a chceme, aby se tato základna i nadále rozšiřovala a zlepšovala, ať už se jedná o profesionální hráče nebo o ty, kteří si rádi zahrají v klidu domova. Proto nás těší, že máme příležitost se stát mobilním partnerem česko-slovenské ligy v Counter-Strike a Dotě,“ uvedla Gabriela Roušarová, Head of Marketing & PR ze společnosti vivo.

„Jsme nesmírně potěšeni, že můžeme budovat a zlepšovat česko-slovenskou ligu Sazka eLEAGUE po boku tak silného partnera, kterým je vivo. Pevně věřím, že toto spojení pomůže česko-slovenskému esportu udělat další krok vpřed a že z něj budou těžit také fanoušci a diváci,“ uvedl Pavel Janega, Head of Esports and Gaming ze společnosti organizátora ligy Czech News Center.

Fanoušci kvalitního esportu mohou už nyní soutěžit o špičkové telefony vivo V21 5G na oficiálním Instagramu @sazkaeleague.cz a zvýšit svoje šance na výhru při sledování sobotních a nedělních streamů Sazka eLEAGUE.

Vivo produkuje telefony napříč cenovým spektrem a mezi jejich přednosti se řadí fotoaparát, díky němuž pořídíte dokonalý snímek. Mobilní přístroje zároveň v sobě nesou výborný výkon vhodný mimo jiné i pro gaming. Další z velkých výhod je podpora 5G, kterou najdete také u smartphonů nižších cenových kategorií. Vlajkovou lodí je model X60 Pro 5G vybavený kamerovým systémem, který byl vyvinut ve spolupráci se společností ZEISS.

Vivo X60 Pro
Video se připravuje ...

Kvalitu výrobků vivo může potvrdit hned 400 milionů uživatelů po celém světě. Na čínském trhu smartphony vivo obsadily první místo s tržním podílem 23,5 % a v celosvětovém měřítku patří vivo podle IDC3 mezi top 5 společnosti prodávající chytré telefony s celkovým tržním podílem 10,1 % ve 2. čtvrtletí 2021.

Svou cestu v České republice započalo vivo na začátku roku 2021 a například fotbaloví fanoušci pravidelně registrovali tento brand během fotbalového šampionátu EURO 2020, kde patřil mezi hlavní oficiální partnery. Nicméně vivo není nováčkem v esportu, již v roce 2019 byla společnost mobilním partnerem na globálním PUBG MOBILE Club Open SEA League.

Více o mobilních telefonech vivo najdete ZDE.

Sazka eLEAGUE je v plném proudu. Šestnáct týmů bojuje ve hrách Counter-Strike: Global Offensive a Dota 2 o celkový prize pool ve výši více než dvou milionů korun. Play off Sazka eLEAGUE začíná 8. října, celá liga vyvrcholí 22. - 24. října na herním veletrhu For Games.

Vivo X60 ProFoto Vivo

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud