8. února 2019 • 05:00

Sazka Fantasy je zpět, hraj o 125 tisíc! Jaké jsou TOP posily ligy?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po víc jak měsíčním čekáním je to tu. Už o víkendu začne jarní část české fotbalové ligy a s ní i Sazka Fantasy. Sestav si vlastní tým, bojuj proti ostatním hráčům a hraj o 125 tisíc korun! Kdo by ze zimních posil neměl chybět v tvém týmu? Sestav si vlastní tým z hráčů české ligy a hraj o 125 tisíc >>



Libor Kozák (Liberec, útočník) – Vůbec poprvé si vyzkouší, jaké to je hrát českou nejvyšší soutěž. Má obrovské zkušenosti ze zahraničí. Bude patřit k největším útočným hvězdám nejvyšší soutěže. Pod Ještědem musí jen doufat, že se u něj opět neobjeví nějaké to zranění.

Jean David Beauguel (Plzeň, útočník) – Na podzim ve Zlíně zářil, s devíti góly je třetím nejlepším střelcem ligy. Od jara ale bude nastupovat v dresu obhájce titulu a bude na něj velký tlak. Pokud z něj při zranění Michaela Krmenčíka udělá trenér Pavel Vrba jedničku plzeňského útoku, bude hrát hlavní roli ve snaze Západočechů předehnat pražskou Slavii. A jeho góly tak budou pro Viktorii nesmírně důležité.

Nikolaj Komličenko (Mladá Boleslav, útočník) – Nepolapitelný kanonýr není úplně novou posilou, ale Mladá Boleslav ho během zimní přestávky získala takzvaně „natvrdo“, když uplatnila opci a vykoupila ho z Krasnodaru. Na podzim si totálně střelecky podmanil fotbalovou ligu, když nastřílel úctyhodných 18 gólů. Bude zajímavé sledovat, zda se ruské mašině podaří překonat rekordní zápis Davida Lafaty ze sezony 2011/2012, kdy nastřílel 25 gólů.

Kamil Vacek (Bohemians, záložník) – Vysněná posila „klokanů“ do středu zálohy, která nahradí Martina Haška, (přestoupil do Sparty). Na svého odchovance se vyptávala i olomoucká Sigma, ale Vacek nakonec zamířil do Prahy. Tam půjde již o jeho druhé angažmá, neboť dříve strávil několik let ve Spartě, odkud nakoukl i do národního týmu. 

Vít Beneš (Olomouc, obránce) – Sigma se dočkala. Konečně má v kádru zkušeného pravonohého stopera. 30letý Vít Beneš by měl být hlavním pilířem obrany Hanáků, kteří budou chtít vylepšit své aktuální 14. místo v tabulce.

Nemanja Kuzmanovič (Baník Ostrava, útočník) – Asi nejtřaskavější přestup zimy. Nemanja Kuzmanovič zamířil z Opavy do Ostravy. V SFC patřil k tahounům, na podzim nastřílel pět gólů a na další dva přihrál. Minimálně stejný příspěvek by od něj potřebovali v boji o třetí místo, případně skupinu o titul i v Baníku.  

Sestav si vlastní tým z hráčů české ligy a hraj o 125 tisíc >>

Je to tu! Česká fotbalová nejvyšší soutěž je zpět, v jarní části se hraje o 125 tisíc korun Je to tu! Česká fotbalová nejvyšší soutěž je zpět, v jarní části se hraje o 125 tisíc korunFoto Sazka Fantasy

Petr Ševčík (Slavia, záložník) – Odborníci se shodují: tímhle transferem trefila Slavia jackpot. Petr Ševčík by měl najít uplatnění ve slávistické záloze po boku Miroslava Stocha, Josefa Hušbauera a Jaromíra Zmrhala. Na podzim zaznamenal v dresu Liberce jeden gól a k tomu také šest asistencí. Už v přípravě ukázala, že se v novém působišti rychle zabydlel a bude pro „sešívané“ přínosem.

David Moberg Karlsson (Sparta, záložník) – Švédský fotbalista David Moberg Karlsson je jedinou zimní zahraniční posilou Sparty. Měl by patřit ke klíčovým mužům sparťanské zálohy. Svou rychlostí by měl větrat obrany soupeřů a dostávat do šancí své spoluhráče z útoku.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud