9. dubna 2021 • 09:38

Pravděpodobné sestavy: svátek fotbalu je tady! Kdo ovládne 298. derby?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V šestadvacátém kole nejvyšší fotbalové soutěže nás čeká ten nejatraktivnější zápas na domácí scéně! Slavia v neděli večer v Edenu přivítá druhou Spartu! Jak poskládáte Sazka Fantasy sestavu? Jen to jen na vás. V každém kole i nadále hrajeme o ceny za téměř šest tisíc korun. Podívejte se na pravděpodobné sestavy, jak je poskládali experti deníku Sport!



Pardubice - BohemiansFoto Sport
Duel, ve kterém budou hrát "doma" oba celky, slibuje vyrovnanou podívanou. Pardubicím i Bohemians se v tomto roce v Ďolíčku daří. Remízou skončil i první vzájemný duel. Patrik Le Giang (10,8 milionů) udělal v Sazka Fantasy už 54 bodů. 

Karviná - PlzeňFoto Sport
Nejlepší formu v rámci ligy má aktuálně Plzeň, která z posledních čtyř zápasů získala plný počet 12 bodů. K tomu je potřeba přičíst středeční postup v poháru přes Liberec a je jasné, že tým nabral formu i sebevědomí. Karviná v posledním kole pod novým koučem Weberem vyhrála, ale tým měl hodně štěstí. Trefí se Jean-David Beauguel (12,1 milionů).

Jablonec - ZlínFoto Sport
Papírovým favoritem utkání je čtvrtý Jablonec, na Střelnici si vedou svěřenci kouče Rady v celém ročníku velice dobře. Zlín přijede na sever Čech bez dvou hráčů základní sestavy, Hlinka i Vakho jsou v karetním trestu, a to bude problém.

Příbram - OlomoucFoto Sport
Příbram se pod novým koučem Valachovičem zvedá. Alespoň tedy v defenzivě. Dopředu se mužstvo ale nadále trápí, a tak to nevypadá směrem k záchraně příliš optimisticky. S koncovkou má aktuálně potíže i Sigma.

Baník - OpavaFoto Sport
Jasným favoritem duelu je Baník, oproti soupeři má podstatně lepší statistiky v ofenzivě i defenzivě. Na Opavu se domácím daří, z posledních čtyř vzájemných duelů třikrát vyhráli. Výhru vystřelí Tomáš Zajíc (8,3 milionů).

Slovácko - LiberecFoto Sport
Liberec není v posledních třech týdnech v optimálním rozpoložení, ze tří soutěžních utkání nedokázal ani jednou vyhrát. Hráči Slovácka naopak cítí šanci postoupit do pohárové Evropy, jejich motivace je tak enormní.V sestavě by neměl chybět Milan Petržela (10,4 milionů).

Budějovice - BrnoFoto Sport
Oba týmy jsou v těžké krizi. Budějovice vyhrály naposledy na začátku února, Brno dokonce na konci ledna. Na vině je shodně mizerná koncovka, se kterou mají zejména hosté problémy od začátku sezony. Zbrojovka doplácí na nezkušenost ofenzivních hráčů, kteří vloni hráli převážně ve druhé lize.

Teplice - BoleslavFoto Sport
Boleslav se musí soustředit jen a jen na záchranu. Také Teplice ale nejsou z nejhoršího venku, k dobru mají jen šest bodů na sestupové příčky, a tak budou mít oba celky obrovskou motivaci.

Slavia - SpartaFoto Sport
Oba celky počítají absence v obraně, což slibuje v derby góly. Slavia může využít služby Simy, kterému byl snížen trest. Sparta se gólově ale také prosadí, Ladislav Krejčí II (11,1 milionů) má střeleckou superformu, Hložek na hrotu je rovněž správně naladěn. Domácí navíc mají v nohách i před sebou další duel s Arsenalem.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud