14. května 2021 • 10:42

Pravděpodobné sestavy: další zkouška pro Bílka a udrží si Sparta druhé místo?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejvyšší fotbalová liga se pomalu blíží ke svému konci, ale pořád je o co hrát! Udrží si Sparta svoji pozici na druhém místě před dotírajícím se Jabloncem? Jakou základní jedenáctku vymyslí kouč Plzně Michal Bílek proti Pardubicím? Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a nezapomeň, že v každém kole se i nadále hraje o ceny za téměř šest tisíc korun.



Liberec - BrnoFoto Sport
Svěřenci kouče Hoftycha nevyhráli U Nisy třikrát po sobě, celkově se ale Liberci doma daří. Na sever Čech navíc přijede Zbrojovka, která míří pomalu, ale jistě do druhé ligy. Brno na Liberec dlouhodobě neumí, čtyři porážky v řadě a třikrát bez vstřelené branky jsou vše vypovídající. Michael Rabušic (6,6 milionů) by mohl dát hattrick!

Opava - OlomoucFoto Sport
Opava je prvním sestupujícím z první ligy. Velkým problémem celého ročníku byla slabá koncovka, mužstvu citelně chyběli diváci v hledišti, kteří umí výkon týmu hodně zvednout. Z formy je ale i remízový král soutěže Sigma, která nevyhrála šest soutěžních duelů v řadě.

Baník - ZlínFoto Sport
Krize Zlína vyvrcholila výměnou na trenérském postu, od mužstva byl odvolán Páník, na jeho místo byl dosazen kouč Jelínek, který zkušenosti mezi elitou teprve sbírá. Baníku se doma v poslední době relativně daří, už pětkrát po sobě na svém hřišti neprohrál a sérii natáhne i o víkendu zásluhou Carlose de Azeveda (11,1 milionů). 

Příbram - JablonecFoto Sport
Příbram sice v posledním kole urvala bod v Plzni, i tak je domácí celek ale jednou nohou ve druhé lize. Jablonec navíc bojuje o druhou příčku a LM. Střeleckou fazónu má zkušený Martin Doležal (12,7 milionů).

Slovácko - BohemiansFoto Sport
Bohemians si v posledním kole vyšlápli na Liberec. Výkony „klokanů“ doma a venku jsou ale stále odlišné a v Uherském Hradišti se budou spíš bránit. Domácí mají obrovskou motivaci vyhrát, tři body jim dají téměř jistotu pohárové Evropy.

Teplice - BudějoviceFoto Sport
Teplice mají na sestup k dobru čtyři body, a pokud o víkendu zvítězí, budou prakticky zachráněni. To je pro Severočechy obrovská motivace, což by mělo být znát i na hřišti. Po trestu se ale vrací nejlepší střelec týmu Jakub Mareš (6,6 milionů), což pomůže.

Pardubice - PlzeňFoto Sport
Plzeň je pod obrovským tlakem, mužstvu hrozí příští sezona bez pohárové Evropy. Domácí naopak mohou hrát uvolněně, ve vršovickém Ďolíčku se Východočechům daří střelecky i výsledkově. Západočeši se ale pod koučem Bílkem oklepou a zvítězí trefou Zdeňka Ondráška (8,9 milionů).

Boleslav - SpartaFoto Sport
Sparta zvládla klíčovou dohrávku s Plzní, boj o druhou příčku má tak ve svých rukách. Hosté se mohou ke všemu spolehnout na fantastickou fazonu Adama Hložka (11,8 milionů), který dal v posledních čtyřech zápasech šest branek, nahoru jde i Bořek Dočkal (11, 9 milionů), Tomáš Wiesner (9,2 milionů) nebo Adam Karabec (7,2 milionů).

Slavia - KarvináFoto Sport
Slavia chce dokončit sezonu bez jediné porážky a zároveň dopomoci svým hráčům, ke koruně střelců, čímž zvýší hodnotu případného prodeje. Nejblíž k tomu má dvojice Nicolae Stanciu (11,5 milionů)Jan Kuchta (13 milionů), posledně jmenovaný je se čtrnácti brankami v čele žebříčku kanonýrů a trefi l se i v posledním ligovém kole, což znamená, že má dobrou fazonu. 

Nejlepší hráči 31. kola v Sazka Fantasy:


Brankáři: Ondřej Kolář (Slavia), Vojtěch Vorel (Budějovice), Pavol Bajza (Slovácko), Hugo Jan Bačkovský (Bohemians) - 8 bodů

Obránce: Benjamin Čolič (Budějovice) - 17 bodů

Záložník: Bořek Dočkal (Sparta) - 12 bodů

Útočník: Martin Doležal (Jablonec) - 18 bodů

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Program nadstavby Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud