16. července 2014 • 23:20

VIDEO: Vosy, nebo Arsenal? Sparta oblékla do nového dresu i Orloj

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypadají v nich spíš jako vosy, nebo Arsenal? Fotbalová Sparta ve středu v podvečer představila na Staroměstské radnici novou sadu dresů pro venkovní zápasy. A jejich jasně žlutá barva v kombinaci s rudými trenkami vyvolala různé konotace... Večer pak Sparta oblékla do nového dresu pomocí světelné show, tzv. videomappingu, i orloj na Staroměstské radnici. Podívejte se, jak celá velkolepá show vypadala ve videoreportáži TV iSport.



Podívejte se, jak Sparta představila nový dres. Oblékla i Pražský orloj!
Video se připravuje ...

Poprvé v nových dresech úřadující vítěz ligy i poháru nastoupí už v pátek na Letné v Superpoháru proti Viktorii Plzeň.

"Moc se mi líbí, i klukům dobře sedí a doufám, že se nám v nich bude dařit," řekl záložník Lukáš Vácha, který si pak na Twitteru pochvaloval, že v nich budou sparťané vypadat jako vosy.

"Já módní znalec nejsem, ale přítelkyni se líbí, takže jsem dal na její názor," přidal obránce Pavel Kadeřábek, jehož partnerkou je bývalá česká miss Tereza Chlebovská.

Videomapping na Staroměstské radnici nabídl parádní show
Videomapping na Staroměstské radnici nabídl parádní show

Kombinace žlutého dresu, jehož barva je inspirována zdivem na pražském erbu, s rudými trenkami a stulpnami sice může někomu připomínat Duklu, ne však Sparťanům.

"Nás spíš napadl Arsenal, který nedávno hrál v podstatě v totožné kombinaci," uvedl záložník Bořek Dočkal.

Představení sparťanských dresů tradičně provázela slavnostní akce a jako patroni nových trikotů byli vybráni někdejší reprezentant Václav Mašek a převor břevnovského kláštera Prokop Siostrzonek. "Sportovci i my, co žijeme v klášterech, máme hodně společného. Všichni nosíme dresy a máme také svoje chrámy," uvedl Siostrzonek.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud