12. září 2014 • 23:14

Sudí nám sebral výhodu, zlobilo se Brno. Z přímáku pak vyrovnalo

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Málokdy vídaná situace se odehrála v zápase pražské Slavie s Brnem v rámci 7. kola Synot ligy. Hlavní rozhodčí Martin Nenadál totiž nejdříve hostující Zbrojovce nenechal dostatečně dlouhou výhodu a obral ji tak o jistý gól. Zloba Brna ale byla brzy zažehnána. Z následného přímého kopu se totiž trefil po střele Zavadila dorážející Vávra a bylo přeci jen vyrovnáno.



Všechno začalo ve 42. minutě, kdy domácí Slavia vedla nad Brnem 1:0. Hostující fotbalisté dostali po jasném faulu výhodu a i přes snahu slávistického obránce Kodra se jim podařilo dojít až ke gólovému zakončení.

Jenže rozhodčí Nenadál právě souboj s Kodrem posoudil jako dostatečný na to, aby výhodu ukončil a odpískal pro Brno trestný kop. Tím samozřejmě hosty pořádně rozčílil, kromě hráčů se vztekal i trenér Václav Kotal.

Nejsmutnější byl ale mladý útočník Vávra, jehož právě sudí o gól obral. „Byl jsem naštvaný,“ přiznával po zápase. „Rozhodčího jsem se ale ptát nešel, hned jsem se připravoval na standardku,“ tvrdil.

Slavia - Brno: Vyrovnávací gól Zbrojovky na 1:1
Video se připravuje ...

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Slavia - Brno 1:3
Video se připravuje ...

A jeho počínání se vyplatilo. Hned po zahrání přímého kopu napřáhl Zavadil, jeho nepříjemnou střelu Hrubeš jen vyrazil a právě Vávra dokázal přeci jen skórovat.

„Pak, když jsem dal gól, už jsem byl šťastný,“ usmíval se střelec, který zařídil také druhou trefu Brna.

I přes výhru a dva góly ovšem zalitoval, že mu nebyl dopřán hattrick. A v hlavní roli byl opět sudí Nenadál. Ještě za stavu 0:1 totiž neuznal Vávrovi gól kvůli ruce, jenže tou zahrál stoper Slavie.

„Myslím, že to měl být buď gól, nebo penalta,“ tvrdil Vávra. I tak mohl být se svými dvěma góly, které zařídily výhru v Edenu, nadmíru spokojený.

Na Hladkého létaly v Edenu kelímky i zapalovače, sudí přerušil zápas
Video se připravuje ...

Zraněný Karel Piták musel být ošetřen lékaři,
Zraněný Karel Piták musel být ošetřen lékaři,

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud