7. října 2014 • 15:47

Slavia vyhlásila mobilizaci: Uděláme body, nebo přijdou pokuty

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Budou padat pokuty. Ovšem fotbalisté Slavie jim ještě mohou zabránit, má to ovšem jednu důležitou podmínku. Tým, který prohrál šest z posledních sedmi zápasů, musí ve zbylých šesti zápasech do konce podzimní části Synot ligy uhrát 9 bodů.



„Zvažovali jsme více různých variant, včetně okamžitých sankcí, ale nakonec jsme zvolili to, které nám hlavně pomůže zmobilizovat síly,“ informoval na stránkách klubu trenér Miroslav Beránek.

Po víkendové porážce 0:1 v Jihlavě zasedlo vedení klubu a řešilo, jak znovu nastartovat tým, který se po 5. kole držel v čele soutěže a od té doby padá dolů, ztratil sebevědomí. Cílem je vybojovat po 16. kole z 18 možných bodů alespoň polovinu. Co se stane, pokud k tomu nedojde?

„Budou na tom výrazně finančně zainteresováni společně hráči i realizační tým. Je to vlastně taková odložená, podmíněná pokuta, která by měla být dobrou motivací pro zbývající podzimní zápasy. Vyhlašujeme mobilizaci. Hráči, vedení a celý klub,“ řekl Beránek.

Ve zbývajících šesti kolech potká Slavia po reprezentační pauze Jablonec (doma), České Budějovice (venku), Příbram (doma), Duklu (venku), Hradec Králové (doma) a Baník Ostrava (venku).

Podle Beránka se budou jeho svěřenci snažit ještě o lepší výsledek. „Někomu se to může zdát hodně, někomu třeba málo. Podle mě to odpovídá situaci, v jaké se nacházíme. Ale samozřejmě uděláme všechno pro to, abychom těch bodů nasbírali ještě víc a připravili si lepší výchozí pozici pro jaro,“ uzavírá Beránek.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud