7. října 2014 • 14:05

Vízek radí Slavii, jak ven z krize: Jděte se vožrat, řeči nepomůžou

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Dvořák po generálce na UFC. Zranění je pryč, zkoušel jsem nové zbraně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po snovém začátku, kdy dokonce vedli celou Synot ligu, přichází krutý pád. Fotbalisté Slavie prohráli už šestkát za sebou a vrací se do temných hlubin, kam spadli v předchozí sezoně. "Z krize se nějak musí dostat," píše o týmu z Edenu ve svém komentáři pro deník Sport fotbalový internacionál Ladislav Vízek.



Euforie, kterou chytli na startu sezony, už z týmu Miroslava Beránka dávno vyprchala. Místo ní se dostává na slávistické kopačky nervózní křeč, která hráčům bere sílu i fotbalový um nutný k tomu, aby přehrávali své ligové soupeře.

"Nevím, jestli jihlavská rošáda byla tak účinná, protože měli nejpříjemnějšího soupeře Slavii Praha," naráží Ladislav Vízek na poslední soutěžní duel Slavie, který prohrála 0:1 na hřišti předposledního týmu ligy, který tak zpříjemnil premiéru novému kouči Romanu Kučerovi.

"Slavia zase hrála špatně. Kluci pořád mluví o krizi, že nevědí, jak z toho, ale musí se z toho dostat. Ať raději mlčí a jdou se někam spolu vožrat," radí Vízek, jak by se tým mohl znovu nastartovat.

Přitom sešívaní dokázali porazit Plzeň, slušný výkon předvedli i v derby se Spartou. Jenže proti slabším celkům neukazují zdaleka tak obětavý výkon, vadí jim hra do sešikovaného obranného bloku, chybí nasazení a důraz.

"Proti Spartě makali, jezdili, bojovali, byla to prestiž. Podali disciplinovaný výkon, který však už neodvedou proti průměrnýmu mužstvu. A tam je jejich problém! Vím jediný – žádný kecy nepomohou. Ať to ukážou na hřišti," uzavírá někdejší fotbalový reprezentant.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Jihlava - Slavia Praha 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud