16. srpna 2015 • 23:03

Liberec před Jabloncem: Pavelka v nemocnici, další na kapačkách

Autor: pod, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byli velmi blízko nečekané výhře na půdě favorizovaného Jablonce. Fotbalisté sousedního Liberce nakonec o jednobrankové vedení přišli v poslední minutě a remizovali 1:1. Přesto byl trenér Jindřich Trpišovský na své hráče hrdý. Přiznal totiž, že mnoho z jeho svěřenců mělo dopoledně žaludeční problémy.



„Budu se opakovat jako s Duklou, je ve mně hrozně moc smíšených pocitů. Na jednu stranu ve mně převládají pozitivní emoce z našeho výkonu, z něhož jsem nadšen,“ komentoval Trpišovský po zápase.

Mladý kouč prozradil, proč tak proházel základní sestavu. „Před některými hráči musím smeknout, protože nás provázely před utkáním obrovské problémy se skládáním sestavy. Někteří hráči byli dopoledne na kapačkách, měli žaludeční problémy. Pavelka musel odjet do nemocnice,“ překvapil. „Hráče jsme ale k dispozici měli a chtěli jsme to odehrát,“ dodal.

Trpišovský chválil hlavně mladé střední obránce Hovorku s Pokorným. „Obdivuju oba stopery, kteří odehráli druhý poločas se žlutou kartou,“ řekl doslova.

Jenže všechno perfektní zase podle libereckého lodivoda nebylo. „Míň už jsem spokojen, že máme jen bod. Měli jsme k třem hodně blízko. Bohužel po nešťastné situaci v 90. minutě, kdy jsme odkopávali balon a trefili soupeřova hráče, bereme jen bod. Jsem z toho smutný,“ zakončil.

Jablonec - Liberec: Gól Víta Beneše na 1:1
Video se připravuje ...

Jablonec - Liberec: Gól Kevina Luckassena na 0:1
Video se připravuje ...

Fotbalisté Liberce slaví se svými fanoušky první gól
Fotbalisté Liberce slaví se svými fanoušky první gól

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud