8. srpna 2016 • 16:50

První trest nové komise sudích: pomezní dostal stopku za chyby v Plzni

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR pozastavila asistentovi Jaroslavu Kubrovi delegaci na dvě kola kvůli chybně odmávaným ofsajdům v nedělním utkání ePojisteni.cz ligy mezi Plzní a Bohemians Praha 1905. Šlo o jediný trest v rámci 2. kola nejvyšší soutěže.



Kubrovi se zápas celkově příliš nevyvedl. Chyboval na obě strany. Nejprve ve 22. minutě utkání, když za stavu 1:0 pro Plzeň unikal domácí obraně útočník Bohemians Jan Kuchta. Ten se dostal do vápna, kde byl se spoluhráčem v přečíslení na osamoceného obránce Romana Hubníka. Kubr však chybně zvedl praporek a situaci zastavil.

Ve druhém poločase mu naopak mohli spílat plzeňští fotbalisté. To když Kubr v 67. minutě při nadějném náběhu útočníka Michaela Krmenčíka celou akci opět chybně ukončil zvednutým praporkem.

Komise rovněž posuzovala 1. kolo Fotbalové národní ligy a udělila dvouzápasový postih sudímu Peterovi Mrázkovi za neodpískanou penaltu pro Ústí nad Labem v utkání na hřišti Frýdku-Místku. Stejný trest má i jeho asistent Petr Antoníček, který naopak chybně posoudil ofsajdovou situaci před gólem Ústí.

Plzeň - Bohemians: Asistent Kubr zarazil Kuchtův brejk chybně odmávaným ofsajdem
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Bohemians 1:1. Mistra zaskočil Hašek
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud