20. září 2016 • 12:00

Komise trestá sudí. Nejvíc Nenadála, který necitlivě ukončil zápas

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sudí za sebou nemají povedený víkend. Dokládá to rozhodnutí komise rozhodčích Fotbalové asociace ČR, která zastavila delegaci hned pěti z nich za chyby v 7. kole ePojisteni.cz ligy. Nejvyšší trest ve výši tří soutěžních zápasů dostal hlavní arbitr Martin Nenadál za sobotní utkání Brno - Hradec Králové (1:1).



Nenadál na stadionu Zbrojovky udělal dvě hrubé chyby. Ve 34. minutě měl vyloučit brněnského Řezníčka za udeření Pázlera loktem do obličeje a ve 40. minutě měl udělit červenou kartu také hradeckému Žondrovi za kopnutí Kijanskase do kotníku.

Nenedál se podle komise také provinil špatným čtením hry, když zápas necitlivě ukončil při brejku Hradce. Za pochybení při spolupráci mezi rozhodčími dostal stopku na dvě soutěžní utkání Nenadálův asistent Jakub Hrabovský.

Brno - Hradec Králové: Rozhodčí zapískal konec, když šel Zorvan sám na bránu
Video se připravuje ...

Další hlavní rozhodčí Pavel Královec si nezapíská v jednom zápase, protože v souboji Mladé Boleslavi se Slováckem (3:0) měl v 77. minutě nařídit penaltu pro domácí.

Na dvě soutěžní utkání má omezenou delegaci asistent Stanislav Pochylý. Ten v duelu Příbrami s Teplicemi (3:2) chybně vyhodnotil situaci předcházející neuznané brance domácího týmu v 55. minutě při ruce Jiránka.

Příbram - Teplice: Jiránek dal gól, ale rozhodčí ho mylně neuznali
Video se připravuje ...

Další pomezní rozhodčí Jiří Moláček dostal trest na jedno utkání, protože v zápase Dukla - Bohemians 1905 (4:1) ve 12. minutě před neuznanou brankou domácích chybně signalizoval ofsajd Olayinky.

Dukla - Bohemians: Rozhodčí neuznali Dukle regulérní gól
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud