30. října 2016 • 19:42

Latkův vlastňák? Všichni jsme na sebe koukali, řekl kapitán Bohemky

Autor: pta, iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán fotbalistů Bohemians 1905 Daniel Krch přiznal, že v kariéře ještě nezažil takový gól, který otevřel zápas 12. ligového kola s Libercem (2:1). Do vlastní branky totiž už v patnácté vteřině zamířil hostující stoper Martin Latka, což podle čtyřiadvacetiletého obránce domácím hodně pomohlo.



"To jsem osobně ještě nikdy nezažil. Říkali jsme si se Šmíďákem (stoperem Michalem Šmídem) před zápasem, že musíme hlavně dát pozor na jejich začátek, aby nás nepřekvapili, jak to teď poslední dobou uměli v Evropské lize. Naopak jsme takhle udeřili my. Všichni hráči jsme na sebe koukali. Takhle brzo dát gól je fakt super," řekl Krch novinářům.

To liberecký trenér Jindřich Trpišovský nebyl spokojený s koncentrací svých hráčů bezprostředně po výkopu. "Bohužel jsme nezareagovali na první situaci a nechali si dát lacinou branku, která samozřejmě určila ráz utkání.“ Podobně to viděl i jeho protějšek "Nebyli připravení, že bychom tam mohli udeřit. Vyšlo nám to báječně, až jsem se tomu divil," řekl kouč Bohemians Miroslav Koubek.

Bohemians se pátou výhrou v sezoně udrželi v hodní polovině ligové tabulky. "Strašně musím ocenit výkon našeho týmu, který zraje před očima. Dneska se poměřil s účastníkem Evropy, který hrál evropské tempo a intenzitu. Je to velmi cenné vítězství, které nám pomáhá udržet se v horních pozicích tabulky," řekl Koubek.

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Liberec 2:1. Latka si dal rychlý vlastňák
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud