17. září 2021 • 13:13

Liberec se výhry nedočká, vršovické derby Slavia zvládne, tuší experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sobotní zápas mezi Libercem a Mladou Boleslaví může být hodně vyrovnaný. Napovídají tomu nejen kurzy, ale také náběry sázkové kanceláře Chance. Liberec nezahájil sezónu úspěšně. Po příchodu trenéra Luboše Kozla v prvním utkání pod jeho taktovkou vedl Slovan nad Pardubicemi 2:0. Nakonec ale bral jen bod a Liberec je po sedmi zápasech poslední. V to, že fotbalisté Slovanu proti středočeskému rivalovi naplno bodově zaberou a konečně zvítězí, věří u Chance 33 % sázkařů, kteří mají na tiketu kurz 2,96:1.



Boleslav je aktuálně na desáté příčce s 8 body a skóre 11:10. Přes kvalitní kádr a formu se jí výsledkově příliš nedaří, všechny prohry ale zatím přišly s týmy z horních pater tabulky. „Stejně jako na Liberec sází s kurzem 2,44:1 na výhru středočeského klubu 33 % lidí," naznačuje rozložení sil Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.

V posledních 10 vzájemných utkáních Boleslav neporazila Slovan ani jednou, dvakrát remizovala a osmkrát prohrála. Podle sázkových expertů si však tentokrát nenechá ujít příležitost uhrát body s Libercem, který si bude muset na výhru ještě počkat. "Na remízu bookmakeři vypsali kurz 3,39:1 a tuto sázkovou příležitost zatím zvolilo 34 % tipérů,“ dodává Světlíková.

Po vítězství nad Unionem Berlín v Konferenční lize čeká Slavii v neděli vršovické derby. Úřadující mistr je jasným favoritem s kurzem 1,69:1. Na výhru sešívaných jde u Chance 96 % sázek. Bohemka doma nestačila na Plzeň, se Spartou se jí však podařilo remizovat 1:1. „Bez šance Bohemians rozhodně nebudou, ale ve výhru Klokanů s kurzem 5,10:1 věří jen 2 % lidí. Více se tipuje, že padnou alespoň dva góly, nebo se sází na výsledek zápasu bez remízy Slavia 1,29:1,“ doplňuje nluvčí Chance.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud