25. listopadu 2021 • 12:21

Tři nové tváře ve Slavii: analytik pro Afriku i bývalí ligoví hráči

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
  • Video se připravuje ...

    Přestupové okno se znovu otevře až v lednu, kluby pak zase budou moct přivádět nové hráče. Slavia ale hlásí „posily“ už teď. Oddělení skautingu aktuálního lídra české ligy v nedávné době rozšířila hned tři jména. O koho se jedná?

  • Miloslav Brožek

    47 let
    náborový analytik se zaměřením na Afriku

    V mládeži hrával za Duklu, Spartu i Slavii, v Děčíně ho vedl slavný Josef Masopust, působil i v Indonésii nebo Belgii. K trénování se dostal přes kolegu Romana Nádvorníka v rakouské nižší soutěži, pak přes Benešov, Vlašim nebo i reprezentaci Jemenu zakotvil v Táborsku, to vytáhl ze třetí ligy do středu tabulky druhé a světu pomohl objevit například Abdallaha Simu. Rozhovor s Miloslavem Brožkem ZDE>>>

    Miloslav Brožek už objevil třeba Abdallaha Simu, teď jde do Slavie na plný úvazek právě jako náborový analytik se zaměřením na AfrikuFoto Koláž iSport.cz

  • Jan Prosek

    26 let
    člen skautského oddělení se zaměřením na Skandinávii a východní Evropu

    Odchovanec Slavie, v níž se ale neprosadil, hostoval například ve Štěchovicích nebo na Vyšehradě, od léta 2017 až dosud působil v Pardubicích, za které po postupu do první ligy odehrál devatenáct zápasů v nejvyšší soutěži. Ve 26 letech ukončil profesionální kariéru kvůli novému zaměstnání.

    Jan Prosek blokuje střelu Ivana SchranzeFoto Michal Beránek (Sport)

  • Jiří Krejčí

    35 let
    člen skautského a analytického oddělení

    Odchovanec Sparty, v první lize odehrál čtrnáct sezon postupně za Blšany, Most, Jablonec, Příbram, Jihlavu a Slovácko, v němž ve 33 letech ukončil kariéru, dohromady 263 ligových zápasů, hrával i v Řecku, Rumunsku a Maďarsku. Kromě toho stihl vystudovat informatiku na VŠE v Praze, teď si dodělává titul MBA v programu Byznys a Data, podniká v nemovitostech.

    Poslední tři sezony kariéry strávil Jiří Krejčí ve SlováckuFoto Jaroslav Legner (Sport)

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga





Články odjinud


Články odjinud