19. března 2014 • 10:38

Tyčka, břevno, dva góly. Démona Ronalda nezastavil ani smolný pád

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Střelecký ďábel, který nikdy nepoleví. Cristiano Ronaldo v úterý večer znovu přesvědčil, že Zlatý míč patří do správných rukou. Portugalský ostrostřelec byl v osmifinálové odvetě Ligy mistrů proti Schalke (3:1) prakticky u všeho. Dva ze tří gólů dal, nastřelil břevno i tyčku a při jedné ze šancí ještě smolně uklouzl.



MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 3. • 20:45
Real Madrid
Real Madrid
3:1
ONLINE
18. března
20:45
FC Schalke 04
FC Schalke 04
Góly

Domácí: 21. Ronaldo, 74. Ronaldo, 75. Morata

Hosté: 31. Hoogland

Sestavy

Domácí: Casillas (C) – N. Fernández, Varane, Ramos (70. Carvajal), Coentrão – Isco, Alonso (46. Casemiro), Illarramendi – Jesé (8. Bale), Morata, Ronaldo.

Hosté: Fährmann – Hoogland, Höwedes (C) (58. Papadopoulos), Matip, Kolasinac – Ayhan (81. Annan), Neustädter, Obasi, Meyer, Draxler – Huntelaar (46. Szalai).

Náhradníci

Domácí: Fernández, Pepe, Marcelo, Carvajal, Bale, Casemiro, di María

Hosté: Hildebrand, Papadopoulos, Max, Goretzka, Boateng, Annan, Szalai

Karty

Domácí: Illarramendi

Hosté: Papadopoulos

Rozhodčí

Karasev – Golubev, Averianov – Mosakin

Stadion

Estadio Santiago Bernabéu (Madrid)

Ronaldo je při chuti. Už v duelu na Schalke přispěl k demolici německého soupeře 6:1 dvěma góly, díky tomu v domácí odvetě trenér Ancelotti řadu hráčů šetřil na nedělní El Clásico s Barcelonou.

CR7 ale chce hrát každý zápas, takže na trávníku nechyběl ani v úterý. Byl to jeho večer. Po přihrávce Balea otevřel ve 21. minutě skóre utkání, v 73. minutě přidal ještě jeden zásah.

Ronaldovi zápas mimořádně sedl. Nastřelil ještě tyčku a břevno, o další možný zásah ho v dobré pozici připravil smolný pád. Nezastavitelný motor Realu nepolevil ani v době, kdy už bylo dávno rozhnodnuto.

První branka Cristiana Ronalda

VIDEO: pád Cristiana Ronalda v nadějné příležitosti

VIDEO: druhý gól Cristiana Ronalda proti Schalke

Neustále se nabízel, chtěl balon, vymýšlel útočné výpady. Z trávníku naopak odcházel mírně zklamaný, že se mu nepodařilo vstřelit hattrick. "Ronaldo proti nám ukázal, že nedostal Zlatý míč FIFA pro nic za nic," vystihl v pozápasovém hodnocení porážku 1:3 trenér Schalke Jens Keller.  

Celkově v letošní sezoně Ligy mistrů Ronaldo zvládl už 13. gólů, jediný zásah mu schází do rekordního 14ti gólového zápisu Lionela Messiho . Ronaldo zároveň vyrovnal střelecký rekord Ferenzce Puskáse v počtu branek za Real Madrid, v historickém pořadí se s maďarskou legendou dělí o 4. místo.

Za famózní výkony 29letého snajpra nejlépe hovoří čísla. V Realu nastřílel od léta 2009 celkem 242 gólů ve 236 zápasech, jde o naprosto unikátní bilanci.  

V klubovém žebíčku střelců jsou před Ronaldem už jen Santillana (290 branek), Di Stefano (307) a Raúl (323). Všichni ale v klubu působili výrazně déle než nezastavitelný Portugalec.

Cristiano Ronaldo s Garethem Balem (vpravo) se raduje z jedné branky v odvetě osmifinále Ligy mistrů se Schalke
Cristiano Ronaldo s Garethem Balem (vpravo) se raduje z jedné branky v odvetě osmifinále Ligy mistrů se Schalke

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud