5. června 2014 • 14:51

Setkání s bohem! Hráč Trinidadu se Messimu při podávání rukou klaněl

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Messiho kult necloumá napříč světem jen fotbalovými fanoušky, ale i samotnými hráči. Reprezentant Trinidadu a Tobaga But Ataullah Guerra před startem přátelského utkání stiskl pravici kompletní jedenáctce Argentiny, vyjma jednoho hráče. Božského Lionela Messiho. Uctivá poklona, objetí. Hvězda Barcelony si zkrátka zaslouží vyšší servis.



V předposlední prověrce před brazilským MS, do kterého vstoupí 16. června zápasem s Bosnou a Hercegovinou, Argentinci rozložili Trinidad 3:0. Od ostrovního státečku nikdo nic nečekal, pro hráče byla už možnost konfrontace se žhavým kandidátem na světový titul velkou událostí.

Reakce záložníka Trinidadu Guerry budiž toho důkazem.

VIDEO: Záložník Trinidadu Guerra se setkal se svým "bohem"

Samotný Messi v utkání hraném v Buenos Aires neskóroval, zastoupili ho Palacios, Mascherano a Rodríguez, na druhém gólu měl ale velký podíl. Z volného přímého kopu napálil čtyřnásobný nejlepší fotbalista světa tyč, od níž se míč odrazil na kopačku Mascherana. 2:0 pro favorita, hotovo.

"Až ve druhé polovině zápasu jsme prokázali svou sílu. Trinidad to ale vzadu zavřel podobně jako některé týmy, co nás čekají ve skupině na šampionátu. Proto to bylo přínosné utkání," hlásal Messi, který si zahraje na svém třetím mistrovství. Na kontě má ale stále jediný gól, z roku 2006, kdy skóroval proti Srbsku a Černé Hoře při debaklu 6:0.

V Brazílii bude muset barcelonský štírek hodně přidat, oči celé země budou upřeny na něho. Dokaž, že umíš stejná kouzla, jako předvádíš v Barceloně, i za národní tým, žádají příznivci bílo modrých barev.

Ve skupině čeká na Argentinu kromě Bosny ještě Írán a Nigérie. Nic jiného než postup neexistuje.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud