10. ledna 2011 • 04:00

VIDEO: Fanoušek vtrhl na trávník a dal hráči pěstí

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Porážka Newcastelu na hřišti čtvrtoligového Stevenage (1:3) měla bláznivou dohru. Šťastní fanoušci domácího týmu vběhli na trávník, aby oslavili senzační výhru v anglickém poháru. Jenže jeden z příznivců se pravděpodobně zbláznil. Přiběhl do středového kruhu a domácího hráče praštil pěstí do obličeje. Za to, že pomohl k senzačnímu postupu přes velkého favorita. Opravdu šílené...

 



Newcastelu se v anglické lize daří, momentálně mu v tabulce patří osmá příčka. Jenže solidně šlapající tým v poháru těžce narazil. V Stevenage prohrál 1:3 a senzace byla na světě.

Domácí tým ihned po závěrečném hvizdu spustil velké oslavy. Nadšení příznivci vtrhli na trávník, aby se mohli radovat se svými hrdiny. Jenže jeden z příznivců provedl zcela nepochopitelnou věc.

Ve středovém kruhu si našel obránce Scotta Lairda a tvrdým direktem ho poslal k zemi. Otřesený hráč pak vůbec nechápal, proč k celému incidentu došlo...

"Byl to opravdu smutný moment povedeného utkání. Scott normálně slavil s fanoušky, když ho jeden z nich trefil do obličeje. Je ostudné, že zápas skončil takhle," zlobil se po utkání domácí trenér Graham Westley.

Napadením se už teď zabývá anglická fotbalové asociace i policie. "Budeme to řešit v pondělí, snad zjistíme víc," prohlásil mluvčí asociace. Totožnost šíleného fanouška zatím vyšetřovací orgány neznají.



Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud