10. srpna 2015 • 20:25

NEJ střelec Francie k smíchu: Za pět vteřin nedal Lyon tři tutovky

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bum, prásk, bum. Jako u Verdunu pálili fotbalisté Lyonu na branku Lorientu v úvodním kole francouzské ligy. Ze tří obrovských šancí během pěti vteřin ale branku nevytěžili a nakonec s 16. týmem minulého ročníku jen remizovali 0:0.

 



Loňskou sezonu mohl útočník Lyonu Alexandre Lacazette do kamene tesat. S 28 góly se stal nejlepším střelcem soutěže, překonal tak klubový rekord, a dotáhl svůj tým k přímému postupu do Ligy mistrů. "Les Gones" skončili druzí za suverénem z Paris St. Germain.

První zápas nové sezony by ale Lacazette i jeho spoluhráči nejraději stornovali a hráli znovu. Proti Lorientu Lyon dojel na zoufalou produktivitu, vrchol zmaru přišel už v úvodu utkání, kdy si během pěti vteřin vylámali zuby na brankáři Benjaminu Lecomtem Lacazette i Fékir. Hostujícímu gólmanovi dvakrát pomohla tyčka.

VIDEO: Podívejte se drtivý závar Lyonu proti Lorientu


Lacazette, který v Lyonu působí nepřetržitě od svých dvanácti let a před zápasem podepsal novou lukrativní smlouvu do roku 2019, byl autorem dorážky i hlavičky, kterou Lecomte vytáhl konečky prstů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud