9. srpna 2018 • 13:52

Nedvěd vyvrací odchod z Juventusu. Nic se nemění, vzkazuje legenda

Autor: jp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spekulace italských médií, kterou začala později přebírat i ta česká, že pozice Pavla Nedvěda v Juventusu slábne, a že je na odchodu z klubu, nejsou podle samotného Nedvěda pravdivá. „Unavuje mě to. Na mé roli a působení v Juventusu se vůbec nic nezměnilo,“ nechal se slyšet držitel Zlatého míče ústy svého právníka Bronislava Šeráka.



Jako první přišel s výbušnou zprávou portál Juvelive.it, který pečlivě mapuje všechno kolem Juventusu. Podle tohoto webu má být Pavel Nedvěd po osmnácti letech na odchodu z klubu, což se pak v Itálii šířilo dál a později spekulace přebírala i česká média.

„Není to pravda. Je stále viceprezidentem Juventusu, pravou rukou Andrey Agnelliho. Pavel se na mne obrátil a chtěl by tyto spekulace vyvrátit,“ prohlásil Bronislav Šerák, Nedvědův zástupce.

Juventus zažívá bouřlivé léto, zejména kvůli příchodu Cristiana Ronalda. Hvězdného Portugalce Nedvěd v Turíně při přestupu osobně nevítal. Ne ale kvůli tomu, že by byl odstavený od dění v klubu, ale z důvodu vlastní dovolené na Floridě, kam odlétá s rodinou pravidelně každé léto.

V Itálii se také spekulovalo o možném příchodu Zinedine Zidana do pozice sportovního ředitele, čímž by Nedvědův vliv na mužstvo mohl oslábnout. Přitom ještě v době, kdy obě fotbalůové legendy válely na hřišti, Nedvěd střídal v Juventusu právě Zidaneho, který přestupoval do Realu. V Madridu později uspěl i jako kouč, po minulé sezoně korunované triumfem v Lize mistrů ale z pozice trenéra "bílého baletu" odstoupil.

Klan Nedvědů ozdobil soupisku Skalné. Zahrát si s tátou je vždycky zážitek, hlásí Nedvěd mladší
Video se připravuje ...

Nedvěd oblékl dres Skalné po třiceti letech. Výkon syna? Moc toho nenaběhal, proto jsme prohráli, smála se legenda
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud