18. července 2012 • 15:50

Ronaldo v thajské TV show. Kolik jsem dal gólů? Nepamatuji se

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Na evropském šampionátu se novinářům vyhýbal, rozhovory dával jen výjimečně. Na dovolené v Thajsku si ale pro média čas udělal. Jeden z nejlepších fotbalistů planety Cristiano Ronaldo diskutoval v živém vysílání místní televizní stanice. O čem mluvil? Podívejte se na video.



Asijští hostitelé po krátkém úvodu Ronaldovi pokynuli se sepnutýma rukama u obličeje, jejich typickým vítacím zvykem. Hvězda Realu a portugalské reprezentace se lehce usmála, z thajských slov příliš moudrá nebyla.

Ronaldo na tlumočené dotazy odpovídal anglicky. V ranní show místního kanálu Channel 3 mimo jiné mluvil o tom, proč chtěl jít až na pátou penaltu v rozstřelu semifinále mistrovství Evropy.

"Bylo to mé rozhodnutí. Za Real jsem proti Bayernu šel jako první a nedal jsem. Teď jsem chtěl jít jako pátý. Šlo o momentální pocit, že by to takhle mohlo být správně. Ale penalty jsou loterie, nikdy nevíte, jak dopadnou," vzpomíná na nešťastné vyřazení od Španělska.

S odpověďí na nejlepší moment kariéry v dresu Relu přispěchal okamžitě. "Jednoznačně výhra ve španělské lize. Je to nejtěžší soutěž na světě, vyhrát ji před Barcelonou o devět bodů je něco fantastického," rozplýval se Ronaldo.

Obávaný kanonýr si nedokázal vzpomenout na přesný počet branek, které v sezoně 2011/2012 nastřílel. "V lize jich bylo 46. Ale celkem? Opravdu, opravdu nevím," usmíval se provinile.

Celkem jich famózní Portugalec v uplynulé sezoně nasázel 59. Není divu, že mu při takovém počtu jednotlivé trefy splývají... 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud