29. srpna 2012 • 16:48

Espanyol se dozvěděl, kolik bere Baroš, pak přiznal, že na něj nemá

Autor: kap, rjm
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bitva o českého útočníka Milana Baroše pokračuje. Ze seznamu zájemců však vypadl v úterý pozdě v noci španělský Espanyol Barcelona. Klub sice odeslal návrh smlouvy pro Baroše, ale ta podle manažera českého hráče Pavla Pasky měla nereálné parametry a turecký Galatasaray, jehož je Baroš nyní hráčem, vše ihned zablokoval. „Espanyol padá, nemají na Milana peníze,“ prohlásil Barošův manažer.



Podle Pasky je Espanyol už definitivně ze hry, protože si našel do ofenzivy jiného hráče. „Domluvili se nakonec s pětadvacetuletým útočníkem Christianem Stuanim z Regginy, protože je levný,“ poznamenal Barošův hráčský agent.

Podle Barošova manažera se zájemci ozývají, problém ale nastane ve chvíli, když dojde na plat pro českého útočníka. Když zjistí, kolik rychlík z Vigantic bere, zatočí se jim hlava. A pokud se přidají požadavky tureckého klubu, námluvy jsou u konce. Zájemci o Baroše zařadí zpátečku.

„Vždycky někdo zavolá, a když se dozví, jaký má Milan plat, sedne si z toho na zadek. A když ještě dodám, že Galatasaray chce za něj 2,5 milionu eur, už se z toho nesebere,“ popisuje Paska.

Změna dresu bývalého českého reprezentanta je ale stále aktuálním tématem. „Hodně budeme vědět ve čtvrtek. Stále se vše řeší, ještě je něco ve hře. Uvidíme,“ poznamenal Paska s tím, že by byl rád, aby útočník zůstal v tureckém klubu do konce podzimní části sezony.

„Hraje se o to, aby Milan zůstal v Galatasarayi do zimy a v lednu se udělalo definitivní řešení,“ dodal. Podle Pasky je tato varianta nejpravděpodobnější.

Milan Baroš v dresu Galatasaraye Istanbul. Nyní se jedná o přestupu útočníka, ale problém je, že zájemci zatím nedokážou uspokojit požadavky Baroše a jeho klubu.
Milan Baroš v dresu Galatasaraye Istanbul. Nyní se jedná o přestupu útočníka, ale problém je, že zájemci zatím nedokážou uspokojit požadavky Baroše a jeho klubu.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud