31. ledna 2013 • 22:27

Messi běsnil. Idiote, řval na beka Realu před těhotnou manželkou

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Hodný, bezúhonný chlapec se svatozáří nejlepšího světového fotbalisty? Kdeže! Lionel Messi po středečním El Clásiku s Realem Madrid (1:1) možná pěkně řádil. Podle španělských deníků Marca a AS se dostal do křížku s obráncem Álvarem Arbeloou a asistentem trenéra Aitorem Karankou. Hvězdný Argentinec pravděpodobně nesnesl frustraci z utkání, ve kterém se příliš neprosadil.



Na Santiago Bernabeu se tentokrát nehrálo podle not "Mesiáše", který prakticky každý duel Barcelony rozhoduje a ničí jednoho soupeře za druhým. Messi se proti Realu téměř vůbec nedostal do hry.

Většinu zápasu odehrál v roli chodícího matného stínu, kterého pečlivě strážili obránci "Bílého baletu". Až na výjimky (vybojování balonu před brankou Fábregase) se prakticky neprosadil a podobně jako hvězdný Ronaldo na straně Realu nevstřelil gól.

Messiho rozladění se projevilo už během utkání. V 78. minutě ho rozčílil Xabi Alonso. Defenzivní štít Realu mu ve spolupráci s Álvarem Arbeloou odebral míč a odkopl ho do autu.

Při vzájemné strkanici schytal od Arbeloy "výchovný" pohlavek do tváře. Poté se jej podobně snažil uchlácholit i druhý aktér celé akce Xabi Alonso. Naštvaný Messi vrhl ublížený pohled směrem k pomeznímu rozhodčímu, ten ale dělal, že nic nevidí.

VIDEO: Messiho konflikt s dvojicí Xabi Alonso, Álvaro Arbeloa

Messi prý nadával na parkovišti

Deníky Marca a AS tvrdí, že Messi způsobil během středečního večera ještě dva incidenty. Citují televizní program Punto Pelota, podle nějž se Messi s Arbeloou potkali po utkání na parkovišti před stadionem. Tam mělo dojít k další rozmíšce.

Lionel Messi prochází (a odplivává si) kousek od Cristiana Ronalda v prvním letošním El ClásikuFoto EPA

"Idiote," křičel prý na beka Realu Madrid naštvaný Argentinec. Arbelou v tu chvíli doprovázela jeho těhotná manželka.

Messi se dostal do konflitku ještě s asistentem trenéra Realu Aitorem Karankou.

Televizní kanál La Sexta a rozhlasová stanice La Cope informují, že ke slovní přestřelce došlo v tunelu do šaten těsně po skončení utkání. "Sklapni, jsi jen Mourinhova panenka!" řval podle reportérů Messi na madridského asistenta.

V Madridu jsou prý z chování argentinské superstar značně rozladění a žádají omluvu. Barcelona odmítla všechna nařčení jakkoliv komentovat. Zmíněná tvrzení jsou prý šířená promadridskými deníky, kterými se v klubu nehodlají zabývat.

Pravdou je, že program Punto Pelota i kanál La Sexta jsou považovány za málo důvěryhodné zdroje známé šířením senzacechtivých zpráv. Přesto ve Španělsku nyní řeší, zda onen "tichý a nevinný Messi" nemůže také náhle vyletět.   

José Mourinho se rozčiluje v semifinále Španělského poháru proti Barceloně
José Mourinho se rozčiluje v semifinále Španělského poháru proti Barceloně

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud