18. října 2013 • 11:30

Hvězdní Argentinci spolu? Barcelona chce k Messimu Agüera!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takovou útočnou smršť si asi nedokážete představit. Fotbalová Barcelona láká k duu Messi, Neymar další prvotřídní hvězdu. Ve známé španělské televizní show Punto Pelota zaznělo, že by katalánský klub rád v létě podepsal Sergia Agüera z Manchesteru City!



Už takhle má Barcelona neuvěřitelnou ofenzivní sílu. Uprostřed malý/velký šéf Messi, zleva čím dál lepší (sice občas simulující) Neymar, vpravo Sánchez, případně Pedro nebo Tello. Aby pravou stranu útoku tým ještě vylepšil, chce Barcelona přivést dalšího prvotřídního hráče z Latinské Ameriky.

Podle televizní shoe Punta Pelota totiž trenér Martino s předstihem požádal, aby klub v létě 2014 získal Sergia Agüera z Manchesteru City!

Krajan Lionela Messiho by stál pořádné peníze. Pro vykoupení z Manchesteru City by Barcelona potřebovala až 55 milionů euro (zhruba 1,3 miliardy korun), tedy o dva miliony méně, než vysázela za Neymara.

Sergio Agüero (Manchester City). Právě gól argentinského útočníka loni rozhodl v poslední minutě závěrečného zápasu sezony rozhodl o zisku titulu pro City. Pozornost poutá i jeho manželství s dcerou Diega Maradony Gianninou.
Sergio Agüero (Manchester City). Právě gól argentinského útočníka loni rozhodl v poslední minutě závěrečného zápasu sezony rozhodl o zisku titulu pro City. Pozornost poutá i jeho manželství s dcerou Diega Maradony Gianninou.

Možná by se suma vyhoupla ještě mnohem výš. Manchester City se jen těžko bude chtít zbavit svého nejlepšího útočníka. Agüero má v Anglii smlouvu až do léta 2017, v klubu platí za naprosto nepostradatelného hráče. Stačí si jen vzpomenout, jak zametal s obranou Viktorie Plzeň v Lize mistrů.

Jedno lákadlo k přestupu do Barcelony ale určitě existuje. Agüero by si mohl zahrát s Lionelem Messim, velkým kamarádem a spoluhráčem z reprezentace.

Tahle dvojka s podporou Neymara by dokázala určitě velké věci. Jen si představte, jak by společně točili nejlepší světové obrany.

Takže NEYMAR, MESSI, AGÜERO. Jak by se vám tenhle útok líbil?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud