Jakub Dvořák
3. července 2014 • 12:33

Prezident Barcelony promluvil: Co bude s Messim? Odejde Xavi?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

O odchodu Lionela Messiho z Barcelony se už několikrát hovořilo. Teď však uvedl všechny spekulace na pravou míru prezident katalánského klubu Josep Maria Bartomeu. Fanoušci argentinského kouzelníka mohou být v klidu. Messi bude dál působit v Barceloně. Mimo budoucnosti kapitána argentinské reprezentace se prezident zmínil i o odchodu Xaviho.



„Messi nechce odejít, nedávno jsme s ním prodloužili kontrakt a je velmi šťastný,“ utnul jakékoliv spekulace barcelonský prezident. Zájemci tak mají smůlu. Ani převratné sumy částky, kterými jsou schopni bohatí šejkové zlákat prakticky kohokoliv, Barcelonu nepřesvědčí. Messi je prostě neprodejný!

Naopak jeho spoluhráč a dvorní nahrávač Xavi má své dny v katalánské metropoli sečtené. Již v nedávné době se mluvilo o tom, jak na tiskové konferenci jeho odchod z Barcelony potvrdil Cesc Fábregas, nyní se k situaci ohledně Xaviho vyjádřil i prezident Bartomeu.

„Xavi má právo se rozhodnout pro odchod a my jeho rozhodnutí budeme respektovat. Jednou se však do Barcelony vrátí, protože má předpoklady úspěšného trenéra,“ potvrdil tak Bartomeu Xaviho možný odchod do Kataru.

V Kataru by se mohl Xavi potkat se svým bývalým spoluhráčem z reprezentace Raúlem, který zde působí od roku 2012, pokud by si vybral tým Al-Sadd. Zájem o něj projevil ale táké Al Arabi, který vede rumunský trenér Dan Petrescu a který prohlásil, že s Xavim podepsal již předběžnou smlouvu.

) Dirigent španělské hry jako kdyby se vytratil. V prvním utkání proti Nizozemsku byl neviditelný, dokonce ho musel střídat Cesc Fábregas.
) Dirigent španělské hry jako kdyby se vytratil. V prvním utkání proti Nizozemsku byl neviditelný, dokonce ho musel střídat Cesc Fábregas.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud