3. září 2018 • 12:40

Divočina! Supertalent Realu dal krásný gól, soupeř ho kousl do hlavy

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve španělské třetí fotbalové lize to o víkendu pořádně vřelo. Na programu bylo totiž derby akademií Atlétika a Realu Madrid (2:2). A záložní týmy se do toho obuly také pořádně, vše vyvrcholilo divokým incidentem, kdy kapitán Atlétika Tachi kousl do hlavy Brazilce Viniciuse Júniora.



Real Madrid koupil nyní osmnáctiletého útočníka už vloni za 45 milionů eur (přes 1,1 miliardy) z brazilského Flamenga, přivedl ho ale až před touto sezonou. Vinicius si zatím za první tým „bílého baletu“ zahrál v přípravě proti AC Milán a objevil se na lavičce při Superpoháru a jednou v lize, v neděli pak podruhé nastoupil za rezervní „Castillu“.

Kapitán rezervy Atlétika Madrid Tachi se pokusil kousnout Brazilce Viniciuse z Realu
Kapitán rezervy Atlétika Madrid Tachi se pokusil kousnout Brazilce Viniciuse z Realu

A technicky neuvěřitelně vybavený útočník předvedl, proč po něm Real tak pásl. Dvěma parádními góly otočil vývoj mládežnického madridského derby – a hlavně druhá trefa stála za to. Vinicius se ve 27. Minutě dostal k míči na samém rohu vápna, posunul si ho o metr dál od branky a luxusně vymetl šibenici domácí branky.

O devět minut později se pak stal obětí kapitána domácího celku Tachiho, který ho na půlce hřiště v řeckořímském stylu svalil na trávník, a když se mladý Brazilec po soupeři lehce ohnal, přišel bizarní pokus o kousnutí do jeho nakrátko ostříhané hlavy…

Sudí pak oba potrestal žlutou kartou, což vyrůstající hvězdička Realu kousala hodně těžce. Miliardový talent bude asi podobným zájmem soupeřů v Segunda Division B trpět častěji – pokud si ho díky podobným gólům, jakými se blýskl v derby, brzy nevytáhne do áčka kouč Julen Lopetegui, který dění pečlivě sledoval z tribuny. Domácí Atlético nicméně ve druhé půli dokázalo srovnat na konečných 2:2.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud