25. března 2009 • 15:11

Real chce na výsluní. Za osm miliard!

Autor: sid
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přes osm miliard korun na posily a pohádkový roční plat 400 milionů slíbil prý hlavní favorit na uvolněné křeslo prezidenta Realu Madrid Florentino Pérez současnému kouči AC Milán Carlu Ancelottimu.



O tajné schůzce, která se měla uskutečnit minulý týden v Ženevě informoval italský Tuttosport.

Pérez, jenž už Realu před lety šéfoval a rozjel známou politiku Los Galacticos , plánuje stejný systém aplikovat i nyní. Pomocí něj chce „bílý balet“ znovu dostat až na samý vrchol evropské kopané.

Éru Zidanea, Beckhama, Figa či Ronalda mají nyní nahradit hvězdy jako Kaká, Cristiano Ronaldo, Steven Gerrard nebo Kazim Benzema. Pokud Pérez do prezidentské křesla opravdu usedne, uvolní na ně údajně 300 milionů eur (zhruba 8,2 miliardy korun).

Samotný Ancelotti by si pak během tříletého angažmá přišel každou sezónu na patnáct milionů. Jasněji by mohlo být v květnu, kdy se v Realu očekávané volby uskuteční.

Spekulovalo se také o příchodu kouče Wengera z Arsenalu, sázka na lodivoda AC Milán má ale jednu podstatnou výhodu. Tou je právě brazilský kouzelník Kaká, který by mohl svého trenéra v létě do Madridu následovat, i když v zimě odmítl lukrativní nabídku Manchesteru City.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud