24. května 2018 • 15:28

Nejen oslava záchrany Udine. Barák a "děti Příbrami" lákají na exhibici

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Birmančevič: Nejlepší hráč ligy. Ukazuje cestu pro velké transfery do Česka
Speciální Sport Magazín před MS v hokeji: program, soupisky i rozhovor s Rulíkem
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě minulý víkend pomáhal zachraňovat Udine, jeho asistence na vítězný gól pro Seka Fofanu byla definitivním štemplem na to, že se černobílí udrželi v Serii A. Ale sezonu zakončí Antonín Barák se svými kamarády a bývalými spoluhráči až tuto neděli. Charitativní akcí a zápasem u Litavky, v němž se střetnou samí odchovanci Příbrami. A bude na co koukat.



„Děti Příbrami“ se po letech spojí. „Bude to o hrdosti města a klubu,“ říká Antonín Barák, jeden z odchovanců, kteří 27. května nastoupí na hřišti U Litavky, a hlavně – společně se svým otcem ten, který exhibiční zápas vymyslel a celý ho organizuje.

To, co záložníka italského Udinese donutilo k uspořádání mimořádného setkání příbramských odchovanců, je charitativní podtext. Podpora Ely Fekoňové, čtyřleté holčičky trpící dětskou mozkovou obrnou, jíž Barák pomáhá. A taky zároveň podpora Vladimíra Mikuláše, 41letého maséra fotbalové a futsalové reprezentace, kterému lékaři před časem diagnostikovali amyotrofickou laterální sklerózu.

Zúčastní se on, Dominik Mašek, Tomáš Zápotočný, Miroslav Slepička, Tomáš Wágner, Aleš Matějů, Milan Mišůn, Tomáš a Pavel Pilíkovi, Jakub Řezníček nebo Jan Vošahlík. Dokonce dorazí z Ajaxu i Václav Černý, který ale kvůli vleklému zranění kolene hrát nebude.

A na lavičku taky hvězdy. Třeba Josef Csaplár, který momentálně táhne áčko zpátky do první ligy, nebo Václav Černý starší a Antonín Barák starší.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Články odjinud


Články odjinud