14. prosince 2022 • 17:29

Herní výstava E3 se v roce 2023 opět vrátí. Otevře dveře veřejnosti a připravuje velké novinky

Autor: Michal Maliarov
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po několika letech za monitory se největší světová herní výstava opět vrací do fyzického prostoru. A bude to velké.



Už je to pěkná řádka let, co jsme si naplno uživli nějakou herní výstavu. Po pandemii se herní svět pomalu ale jistě začíná vracet do normálu, největší herní výstava na světě ale doteď trochu brzdila. Pořadatelé však slibují, že v roce 2023 se E3 vrátí v plné parádě. 

E3 se vrátí do svého domácího prostředí v americkém městě Los Angeles a bude se konat klasicky ve druhém červnovém týdnu roku 2023. Nad výstavou opět bude bdít organizace ESA, která nově uzavře partnerství se společností ReedPop. Rozhodně nejde o malého hráče, jelikož má na starosti mimo jiné akce jako PAX, Comic-Con v New Yorku či Star Wars Celebration. 

E3Foto CGC

Hráči se tak mohou těšit na celý týden plný velkých konferencí, odhalení herních hitů a dalších překvapení. Návrat do fyzického světa by měl být opravdu velkolepý, minimálně to tedy slibují pořadatelé. Půjde tedy o tradiční herní svátek v plné polní. 

Výstavu E3 samozřejmě budeme pokrývat celým týmem a na webu najdete i samostatnou sekci, ve které najdete vše důležité. Uvidíme se v létě! A prozatím se můžete podívat na oficiální stránky výstavy pro čerstvé informace. 

Témata:  akce, e3, výstava
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud