7. ledna 2013 • 12:19

Nedá se nic dělat, jedu do Pittsburghu. Malkin se v Praze asi neobjeví

Autor: rjm, mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další slavná hokejová jména měla navštívit v úterý Prahu a vyzvat na souboj domácí tým Lva. Konec výluky v NHL ale čtveřici Sergej Gončar, Nikolaj Kuljomin, Ryan O´Reilly, Jevgenij Malkin změnil plány. Především posledně jmenovaný byl určitě největším lákadlem. Po zápase na ledě Slovanu Bratislava se rozpovídal o svých nejbližších plánech.



„Samozřejmě vím o tom, že výluka skončila, ale konkrétní detaily dohody neznám. Ještě o všem budu mluvit s agentem. Ale každopádně si musím rezervovat letenky do Pittsburghu. V pondělí poletím domů do Mgnitogorsku, abych si sbalil věci a potom odcestuji do Ameriky,“ cituje Malkina allhockey.ru.

To, že musí opustit tým, je Malkinovi líto. „Mrzí mě to. Chtěl jsem svému klubu, kde jsem začínal, pomoci, jak jen to šlo. Ale co se dá dělat. Výluka skončila, prostě musím zpátky do Pittsburghu," řekl nejproduktivnější hráč loňského ročníku NHL.

Nová sezona zámořské soutěže by měla začít 19. ledna, týmové kempy by měly otevřít své brány na konci tohoto týdne.

Do Holešovické haly by si i tak mělo najít cestu mezi 6-7 tisíci fanoušky a těšit se mohou například na nejproduktivnějšího hráče KHL Sergeje Mozjakina.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud