8. srpna 2017 • 08:46

Řežba v olympijské přípravě! Kanaďané se pořádně porvali s Rusy

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Olympijský turnaj v roce 2018 přišel kvůli rozkazu NHL o ty nejatraktivnější tváře, stále to ale neznamená, že nutně bude muset být nudný. Ukázal to například včerejší přípravný zápas v Soči, kde ruský výběr vyzval Kanadu. Svého zámořského rivala porazil 3:2 a k vidění byla i hromadná rvačka.



Brandon Kozun, Jesse Blacker, Maxime Noreau či Michail Grigorenko. Tyhle jména vás sice neoslní tak, jako Sidney Crosby či Alexandr Ovečkin, ale stále to neznamená, že od nich neuvidíte pořádný hokej. Navíc všichni tihle borci, jak včera ukázali, jsou nadšení z možnosti nosit národní dres a prát se o šanci hrát na olympijském turnaji.

Kanadský tým vedený koučem Williem Desjardinsem sice přestřílel domácí mužstvo v poměru 36-22, ale výhru díky trefě bývalého útočníka Philadelphie Romana Ljubimova z přesilové hry přece jen bral ruský tým.

Za Kanadu se trefila šestka draftu 2005 Gilbert Brule a třicetiletý bek Maxim Noreau. Ten se zapojil také do nejzajímavějšího momentu celého utkání - hromadné rvačky.

Emoce se rozvířily u kanadské střídačky a načal je jeden z hostujících hráčů, který nečekaným úderem složil domácího borce. Pak už začaly létat pěsti. A zapojil se také Justin Azevedo, bývalý útočník už zaniklého týmu Lev Praha.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud